Ostrov

Autor Samuel Bjork Interpret Petra Špalková

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Ostrov Audiokniha (mp3)

Autor Samuel Bjork Interpret Petra Špalková

Součástí série: Holger Munch 5. díl z 5

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Mia se vrátila na ostrov Hitra s úmyslem udělat za svojí policejní kariérou tlustou čáru. Jedenáctiletá Sofie ji však přemluví, aby se pokusila vyřešit záhadné zmizení jejího kamaráda. Místnímu policistovi Eriksenovi zase dělá starost znesvěcený oltářní obraz v kostele. Pátrání po pachateli ho zavede až do vyřazeného člunu, v jehož podpalubí čeká… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mia se vrátila na ostrov Hitra s úmyslem udělat za svojí policejní kariérou tlustou čáru. Jedenáctiletá Sofie ji však přemluví, aby se pokusila vyřešit záhadné zmizení jejího kamaráda. Místnímu policistovi Eriksenovi zase dělá starost znesvěcený oltářní obraz v kostele. Pátrání po pachateli ho zavede až do vyřazeného člunu, v jehož podpalubí čeká hrůzná podívaná. Na místo je povolán vyšetřovatel Munch. Ustojí malé společenství nejkrásnějšího norského ostrova otřes vyvolaný bestiálními zločiny?

Sdílet 0

Nakladatel
Voxi
datum vydání
16.11.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
13:46:49

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    OSTROV – jedná se o 4. díl ze série s Miou a Holgerem. Mám moc ráda severskou krimi a tady ta norská série určitě stojí za to! I když se jedná o pokračování, tak i to si drží neustále stejnou laťku. Samuel Bjork psát umí a rozhodně mě nenechal v klidu. Má cit pro to, kdy ukončit kapitolu, abych nemohla knihu zavřít a nechat si ji na později. Nutí mě číst dál a dál. I když se většinou jedná o 400 stránkové bichle, měla jsem je přečtené za dva dny. Nedají se zkrátka odložit. Tentokrát si Mia myslela, že se vrátí zpět domu na svůj ostrov a pověsí policejní kariéru na hřebík. No, to se trochu nepovedlo a jsem za to ráda. Tísnivá atmosféra jde cítit z každé stránky. Mia a Holger jsou skvělá dvojice (kdysi učitel vs. žák). Jak se popasují s vyšetřováním hrůzných zločinů tentokrát si musíte přečíst sami, ale můžu Vám s čistým svědomím říct, že to stojí za to! Konec fenomenální! Radost číst takové příběhy! Moc se mi to líbilo :-)

    Kniha, Kniha Zlín, 2023, 9788076625358

  • 5 z 5 hvězdiček Rosvita Hanušová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    super kniha - děj je zamotaný, ale má spád - doporučuji všem - opravdu jako všechny knihy tohoto autora. Velmi zajímavě psané, prolínají se vlastně 2 kriminální případy.

    E-kniha, Kniha Zlín, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora