Babičky: Den zkázy E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Siiri, Irma a Anna-Liisa znovu na stopě ve třetím díle finské trilogieRekonstrukce Podzimního háje skončila a její devadesátileté obyvatelky se mohou vrátit zpět. Ale už je nečeká to, na co byly zvyklé. Místo, kde se cítily jako doma, se změnilo ve státem financovaný projekt péče o seniory, řízený prostřednictvím moderních technologií. Přítomnost… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Siiri, Irma a Anna-Liisa znovu na stopě ve třetím díle finské trilogie

Rekonstrukce Podzimního háje skončila a její devadesátileté obyvatelky se mohou vrátit zpět. Ale už je nečeká to, na co byly zvyklé. Místo, kde se cítily jako doma, se změnilo ve státem financovaný projekt péče o seniory, řízený prostřednictvím moderních technologií. Přítomnost zdravotních sester už není třeba, lékařský dohled se provádí on-line a ze všech koutů je cítit všudypřítomná snaha o modernizaci. Babičky se proti tomu rozhodnout bojovat! Ani jejich pokročilý věk jim nezabrání v přípravě smělého plánu, jehož cílem je zničit počítačový systém. V honbě za spravedlností je nic nezastaví! Závěr vrátí do hry některé postavy a na povrch vyplavou i další, dosud utajené podrobnosti. 

Minna-Liisa Gabriela Lindgrenová (1963, Helsinky) je finská autorka a novinářka, kterou proslavila zejména její humorná detektivní série odehrávající se v domově duchodců Podzimní háj. Kniha byla přeložena do osmi jazyků včetně angličtiny. 

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Světová beletrie
Témata
Helsinky
Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Luboš Panda registrovaný uživatel

    Ideální knížka pro chvíle, kdy si chcete vyčistit hlavu a odpočinout. Příběh o tom, co se stane, když se důchodci musí vypořádat s moderní technikou, je vyprávěn pomalu, stravitelně a s jemným humorem. Pokud máte ve svém okolí staršího člověka, určitě Vám některé knihy budou povědomé.

    Kniha, XYZ, 2019, 9788075054395

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora