5 jazykov lásky

Autor Gary Chapman Interpret Marek Koleno

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Niekto túži po pozornosti, iný po pochvale; pre niekoho sú veľmi dôležité darčeky, pre ďalšieho vymenená žiarovka či ožehlená košeľa a zas iný potrebuje fyzický dotyk. Audiokniha vám objasní každý z týchto jazykov, pomôže vám objaviť jazyk lásky vás a vášho partnera a dozviete sa aj, ako prakticky týmto jazykom hovoriť. Cieľom nie je vyjasniť… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Niekto túži po pozornosti, iný po pochvale; pre niekoho sú veľmi dôležité darčeky, pre ďalšieho vymenená žiarovka či ožehlená košeľa a zas iný potrebuje fyzický dotyk. Audiokniha vám objasní každý z týchto jazykov, pomôže vám objaviť jazyk lásky vás a vášho partnera a dozviete sa aj, ako prakticky týmto jazykom hovoriť. Cieľom nie je vyjasniť zmätok ohľadne slov láska či milovať, ale zamerať sa na prejavy lásky, ktorá je nevyhnutná pre naše emocionálne zdravie. Gary Chapman hovorí, že jednou z príčin neporozumenia v manželstve je to, že každý z nás hovorí iným jazykom lásky. Počas svojej viac ako 30-ročnej poradenskej praxe identifikoval päť jazykov lásky: Slová uistenia, Pozornosť, Prijímanie darov, Skutky služby, Fyzický dotyk. Keď identifikujeme a naučíme sa hovoriť jazykom lásky nášho partnera, objavili sme kľúč k dlhotrvajúcemu, milujúcemu manželskému vzťahu. Láska sa po svadbe nemusí vypariť, no aby sme ju udržiavali živú, potrebujeme zapracovať na tom, aby sme sa naučili hovoriť jazykom lásky nášho partnera. Nemôžeme si vystačiť s naším vlastným jazykom, ak mu nerozumie. Ak chceme, aby rozumel prejavom našej lásky a cítil ju, musíme ju prejavovať v jeho jazyku.

Sdílet 0

Nakladatel
Publixing
datum vydání
28.08.2023
Vazba
mp3
jazyk
slovenština
Délka
06:28:51

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 32 hodnocení čtenářů

28× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Maja, knihkupkyně registrovaný uživatel

    Naprosto skvělá knížka o komunikaci láskou - jak projevit lásku tak, aby byla přijatá. Knížku doporučuji, nakolik pomůže v pochopení potřeb nás samých i lidí kolem nás a není to žádná těžká odborná publikace :).

    Kniha, NOVADIDA, , 9788072553464

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Hodovská registrovaný uživatel

    Kniha velice srozumitelným způsobem poskytuje, proč a jak lidé vyjadřují a přijímají lásku. Doporučuji každému.

    Kniha, NOVADIDA, , 9788072553464

  • 5 z 5 hvězdiček Teo registrovaný uživatel

    Tato knížka mě naučila dívat se na svět i cizíma očima.

    Kniha, NOVADIDA, , 9788072553464

  • 5 z 5 hvězdiček Ivča registrovaný uživatel

    Knihu doporučuji všem, kteří chtějí mít naplněný a harmonický vztah.

    Kniha, NOVADIDA, , 9788072553464

  • 5 z 5 hvězdiček Petra L. registrovaný uživatel

    Velmi ctiva kniha, ze zivota, clovek se zamysli nad sebou i nad tim, jak zlepsovat partnersky zivot v kazdodennich malickostech.

    Kniha, NOVADIDA, , 9788072553464

  • 5 z 5 hvězdiček Lilli Potter Uživatel aplikace KDčko

    Chytlavě a srozumitelně psaná kniha :) Některé rozvojové a vztahové knihy jsou psány docela složitě, někdy příliš odborně - obyčejný člověk si z toho někdy nevezme vše, co by měl. Ale u knihy 5 jazyků lásky se toho bát nemusíte! :) Přečetla jsem ji dost rychle, což se mi u rozvojových knih jinak nestává. Principy jsou tam vysvětleny jednoduše, pochopitelně a na super příkladech :) Doporučuji všem, i nezadaným, rozhodně se to super aplikuje i do přátelských a rodinných vztahů, nejen partnerských ☺️

    Kniha, Návrat domů, , 9788072554416

  • 4 z 5 hvězdiček Š.M. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Luxusní vydání knihy, kterou určitě k přečtení doporučuji. Četla jsem elektronickou verzi a jakmile teď vyšla v tvrdé vazbě a tak pěkně na pohled zpracovaná, neváhala jsem a koupila si i tuto papírovou. Jednu hvězdičku ale ubírám za velikost písma, je tak drobné, že je čtení hodně nepohodlné a ruší mě to.

    Kniha, Návrat domů, , 9788072554416

  • 5 z 5 hvězdiček Ráďa registrovaný uživatel

    Velmi čtivá knížka pro lidi, kteří se zajímají o seberozvoj a jsou ochotní na sobě pracovat. Knížka poukazuje na to jak je důležité pracovat na partnerských vztazích, ale je dobrým průvodcem i pro vás samotné. Já sama jsem si udělala analýzu sama sebe a pomohlo mi to pochopit spoustu důležitých věcí o sobě. Mohu jen doporučit.

    Kniha, Návrat domů, , 9788072554416

  • 5 z 5 hvězdiček Vanda registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla jedním dechem a určitě se k ní budu vracet. Je to jedna z knih, kterou by si měl přečíst každý. Na principech jazyků lásky stojí vztahy všeobecně - od partnerských a přátelských vztahů po vztahy mezi rodiči a dětmi. Všechno krásně vysvětlené na reálných příkladech pro jednoduchost pochopení. Myslím si, že kdyby tyto základní principy znal každý, tak jsme všichni mnohem více spokojení. Jednoduše to o čem se v knize píše, dává smysl.

    Kniha, Návrat domů, , 9788072554416

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Lukešová registrovaný uživatel

    skvělé pro pochopení vztahů a toho, co člověk sám potřebuje. Krásná knížka, často si jí beru k ruce.

    Kniha, NOVADIDA, , 9788072553464

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 314 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora