4.3 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality - vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
Francouzské dobrodružství Jamese Martina
-
Moderní indická kuchařka
-
Culinaria Itálie
-
Culinaria Maďarsko
-
Kuchařka pro dceru
-
Moderní indická kuchařka
-
Bestseller Důmyslné umění, jak mít všechno u pr* * le
-
Maďarská kuchařka
-
Bestseller Atomové návyky
-
Bestseller Letní slunovrat
-
Bestseller Sudetský dům
-
Elfí kuchařka
-
Bestseller Gazely
-
Super jednoduše
-
Všechny chutě Francie
-
Bestseller Šikmý kostel
-
Jak postavit monopost F1
-
Večeře u Florentýny - Odpolední kuchařka pro dceru
-
Bestseller 1984
-
Dezerty jedna báseň - Makronky, madlenky, financiers a spol.
-
Mexická domácí kuchyně
-
15 roků lásky
-
Jak jíme zdravě v létě
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality - vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie - oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Naleznete zde: • první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba, • polévky včetně rybích a bisque z darů moře, • masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine, • třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou, • lákavě sestavené zeleninové pokrmy, • záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky. Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.
- série
- Umění francouzské kuchyně 2. díl z 2
- Další ze série
-
1.
Umění francouzské kuchyně
2. Umění francouzské kuchyně 2
- kategorie
-
Knihy »
Kuchařky »
Mezinárodní kuchyně »
Francouzská kuchyně
- Témata
- Paříž
- Nakladatel
- Jota
- Rozměr
- 170 x 235 x 34
- datum vydání
- 20.11.2015
- ean
- 9788074628665
- Počet stran
- 728
- Hmotnost
- 981 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7462-866-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE