Steaky Paul Gayler

Steaky - Paul Gayler

Kniha ( pevná vazba )

  • Produkt je vyprodaný.

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů… Přejít na celý popis

Totální sezona Zavzpomínejte na TOTÁLN! SEZONU SK Slavia Praha díky knižní podobě dokumentárního seriálu plné fotografií a rozhovorů. Více informací

Popis

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel.

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Kuchařky
Nakladatel
Ikar
datum vydání
prosinec 2011
isbn
978-80-249-1633-0
ean
9788024916330
Jazyk
čeština
Počet stran
144
Vazba
pevná vazba
Rozměr
215x240mm

Bestseller v knihy Dobrovský

175879. v e-shopu | 157972. minulý týden

2466. v Kuchařky |

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora