Sítě
Sítě - Petra Dvořáková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Tři příběhy o tom, jak nízké sebevědomí ovlivňuje náš život. Jste ohroženi jen do té míry, do jaké sami sobě nevěříte. Kde je nízké sebevědomí, stojí nablízku i manipulátor. A hledá, jak by vás využil ve svůj prospěch.Tři současné ženy, tři příběhy, které se zdaleka netýkají jen jich.Kristýna se svým malým synem konečně zakotví ve vztahu s… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tři příběhy o tom, jak nízké sebevědomí ovlivňuje náš život. Jste ohroženi jen do té míry, do jaké sami sobě nevěříte. Kde je nízké sebevědomí, stojí nablízku i manipulátor. A hledá, jak by vás využil ve svůj prospěch.Tři současné ženy, tři příběhy, které se zdaleka netýkají jen jich.Kristýna se svým malým synem konečně zakotví ve vztahu s charismatickým a movitým Jáchymem. Jediným jejich problémem je, že Kristýna si "trochu nevěří". Začíná tedy navštěvovat psychoterapii, která ji však velmi rychle přivádí k dramatickému poznání i změně života.Karolína čeká čtvrté dítě a definitivně si přiznává, že opakuje nenáviděné chyby své matky. Touha vymanit se z vlivu nábožensky fanatického manžela, který striktně odmítá antikoncepci, ji přiměje oslovit starého kněze Ambrože. Dokáže ale vystoupit z bludného kruhu?Stačilo by mít jen o trochu větší prsa a život by byl mnohem lepší. Nadinu touhu po dokonalosti neumenšuje ani fakt, že jako zdravotní sestra se denně setkává s opravdovým utrpením a smrtí. Postupně se stává cynickou obchodnicí s důvěrou a před čtenářem se na pozadí příběhu rozkrývá i zákulisí kontroverzního obchodu s ukládáním pupečníkové krve.Není lhostejné, zda budete vně, nebo uvnitř sítí. Rybolov začíná! Autorka je držitelkou několika ocenění: Magnesia Litera, Zlatá stuha, Cena učitelů za přínos k rozvoji dětského čtenářství.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
Rozměr
140 x 207 x 30
datum dotisku
5.03.2020
ean
9788074916595
Počet stran
320
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
17.03.2016
isbn
978-80-7491-659-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 38 hodnocení čtenářů

22× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Kmochova registrovaný uživatel

    Vyborna volba psychologickeho romanu. Kam se hrabou Babovmy Radky Trestikove. Myslim, ze sebevedomi zen je u vsech co znam lehce nizsi nez treba mivaji chlapy a ze se v knizce v jednom z pribehu kazda z nas troskunebo dost nakde... ja jsem mela pocit, ze pani Petra pise o me;)

    Kniha, Host, 2016, 9788074916595

  • 4 z 5 hvězdiček Pett registrovaný uživatel

    Bála jsem se a modlila se, abych neuvízla v síti bezduchého tlachání typu má mě rád, nemá mě rád a Aleše nebo Frantu- já ti Božka nevim... čímž trochu zaváněl první příběh... prvoplánové vyprávění, učebnicový příklad psychopatologie... ta předvídatelnost a plochost mi dost lezla na nervy... druhý příběh už měl v sobě trochu víc emocí... přinesl něco nového, zajímavého... orlice mi byla blízká... a třetí příběh byl už jen takovou třešinkou na dortu o tom, jak jen je ten život pomíjivý... škoda, že nedostal více prostoru... ale možná právě proto byl o tolik naléhavější... Roztočí to vír myšlenek na své vlastní nesebevědomí, jak zbytečné je se podceňovat... jak se chováme a proč se vlastně tak chováme... a jestli si dokážeme vážit sami sebe nebo jen skáčeme dle nároků jiných... jaká síla je v sebedůvěře a jak důležité je naučit se žít především sama se sebou... už jen kvůli tomu stojí za přečtení!

    Kniha, Host, 2016, 9788074916595

  • 4 z 5 hvězdiček Vendula E. registrovaný uživatel

    O knize jsem se dozvěděla prostřednictvím internetové televize, autorka mě velmi zaujala. Takže jako svou prvotinu jsem si od ní vybrala právě sítě. Musím přiznat, že mě kniha ze začátku moc nezaujala, ale na druhou stranu, když jsem knihu odložila, tak jsem začala přemýšlet, tak jak to teda bude, jak to dopadne. Souhlasím s PETT, že první povídka byla předvidatelná a zbylé dvě se mi líbily mnohem více. Určitě doporučuji přečíst, je to pěkná kniha od české autorky, která zato určitě stojí :)

    Kniha, Host, 2016, 9788074916595

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Fischerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Perfektní knížka, byla jsem nadšená, Petra je skvělá spisovatelka.

    Kniha, Host, 2016, 9788074916595

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Doležalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavý styl psaní a zajímavé náměty. Člověka nutí přemýšlet nejen o příběhu ale i o sobě. Jen některé popisy jsou podle mě zbytečně podrobné, až se zdá, že se opakují. Ale to je jen detail.

    Kniha, Host, 2022, 9788027513819

  • 5 z 5 hvězdiček Darja registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Smutná kniha o osudu 3 žen které to neměly vůbec lehké

    Kniha, Host, 2016, 9788074916595

  • 5 z 5 hvězdiček Iva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha vykresluje ve trech pribezich trech zen, jakou roli sehrava nizke sebevedomi v jejich zivotech. Prvni pribeh vykresluje jak lehce se zena necha zmanipulovat a jak tezke je uverit a podivat se pravde do oci. Druhy pribeh me bavil ze vsech nejvice - jedna se o dopisy mezi manzelkou nabozenskeho fanatika a katolickym knezem...vyborne popisuje jak manipulace v nabozenstvi zpusobuje bolest cele rodine a jak tezke je vymanit se z vychovnych programu rodiny. Treti pribeh je naprosto odlisny od dvou predchozich, presto v mnohem podobny - vykresluje jak touha po moci prerusta v beznadej a marnost. Vyborna kniha, ktera se dotyka citlivych temat a rozhodne stoji za precteni. Vrele doporucuji vsem zenam :)

    Kniha, Host, 2016, 9788074916595

  • 2 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nebylo to špatné. Ale první příběh pro mě zůstal nedokončený. Druhý příběh jsem přeskočila, tahle tématika mě moc nezajímá. Třetí příběh byl velmi zajimavý. Hlavně konec.

    E-kniha, Host, 2016,

  • 4 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    První příběh super- v tom jsem se fakt viděla. Druhý příběh až neuvěřitelný, že něco takového vůbec existuje a třetí příběh byl fajn. Takže celkově knížku hodnotím dobře. Přečtena za dva dny :)

    Kniha, Host, 2016, 9788074916595

  • 5 z 5 hvězdiček Romana Klimešová registrovaný uživatel

    Skvělá kniha.

    Kniha, Host, 2016, 9788074916595

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora