Sherlock Holmes a Boží dech

Autor Guy Adams

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Ponořte se do zcela nového a vzrušujícího případu slavného detektiva Sherlocka Holmese! |    Devatenácté století se chýlí ke konci. Na jeho místo přichází století dvacáté, století změny a vědy – století, v němž budou všechny pověry a předsudky minulosti vyvráceny. Nebo ne? Někdo se tomu ze všech sil snaží zabránit. V londýnském sněhu je… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ponořte se do zcela nového a vzrušujícího případu slavného detektiva Sherlocka Holmese! | 
 
Devatenácté století se chýlí ke konci. Na jeho místo přichází století dvacáté, století změny a vědy – století, v němž budou všechny pověry a předsudky minulosti vyvráceny. Nebo ne?

Někdo se tomu ze všech sil snaží zabránit. V londýnském sněhu je nalezeno rozdrcené tělo. Poblíž nejsou žádné stopy, takže to vypadá, jako by oběť zabil pouhý vzduch. Jde o první ze série útoků, při níž přijde o život několik prominentních londýnských okultistů. Sherlock Holmes a doktor Watson cestují do Skotska, aby se setkali s proslulým Aleisterem Crowleym, o němž doufají, že jim pomůže přijít těmto záhadám na kloub.
 
Naši přátelé se ocitají v obležení temných sil. Jsou na stopě něčemu neuvěřitelnému a úděsnému, a Holmesovy racionalistické názory podstupují tvrdou zkoušku. Slavné dvojici pomáhá skupina nejslavnějších okultních mozků v zemi: takzvaný „paranormální lékař“ John Silence, vyšetřovatel nadpřirozených jevů Thomas Carnacki a démonolog a odborník na staré runy Julian Karswell. Budou na tento případ stačit?
 

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
Rozměr
140 x 207 x 25
jazyk
čeština
Počet stran
216
Vydání
1
isbn
978-80-7642-030-4
Vazba
pevná vazba
datum vydání
29.03.2021
ean
9788076420304
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Co se týče návaznosti na původní sérii od A. C. Doyla, postavy se drží svých rolí a charakterů, přestože je příběh vyprávěn trochu odlišně, nesnaží se o napodobování původního autora, ne, autor sám vypráví příběh tak, aby si ho užil i on sám. Zaujalo mě také spojení příběhu s osobou Alastaira Crowleyeho, který v oné době skutečně žil a některé charakteristiky, které o něm v knize zazní, jsou doložitelné historickými materiály.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 20 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Popelková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zábavné čtení. Splňuje všechno co se od knihy očekává.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 1 z 5 hvězdiček Eliška Vintiková registrovaný uživatel

    Nudné, táhlé, nepravděpodobné. Rozhodně bych nesouhlasila s tím, něco takového vydávat za Sherlocka.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 3 z 5 hvězdiček Filip Fiala registrovaný uživatel

    Podle mého názoru tato kniha reprezentuje takový mix světa Sherlocka Holmese a Harryho Potera. Pokud jste zastáncem tradičního Sherlocka a logiky, tento díl vás celkem s jistotou neuspokojí. Rozhodně jde o anomálii, trochu netradiční pojetí Sherlocka Holmese a nebál bych se říci, že o nejslabší díl celé dosavadní série (četl jsem všechny díly).

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 2 z 5 hvězdiček Tomáš Fízeľ registrovaný uživatel

    Tato kniha mě nezaujala... Zdánlivě nevysvětlitelná mystika zastínila vše ostatní, zastínila dokonce i jakékoli pocity napětí, zvědavosti apod., na které jsem zvyklý u jiných detektivek. Kdo je vrahem mě popravdě ani nezajímalo, jelikož o samotných vraždách se ví jenom to, že byly záhadné.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Veselá registrovaný uživatel

    Velmi zajímavý a unikátní příběh se silným mystickým nádechem. Dobře a chytře napsáno, knížka se četla prakticky sama. Do děje mě vtáhl tajuplný příběh, u kterého jsem měla pocit, že snad ani nemůže mít rozumné vysvětlení, ale opak je pravdou. Závěr opravdu překvapí, až je třeba se zastavit a vše si hezky v klidu urovnat v hlavě, a právě to bylo na celé knize nejzajímavější. Doporučuji čtenářům nejen detektivního žánru, ale také čtenářům žánru fantasy.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 2 z 5 hvězdiček Lukáš registrovaný uživatel

    Pro mě trošku zklamání

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda