Sherlock Holmes a Boží dech

Autor Guy Adams

E-kniha

Sherlock Holmes a Boží dech E-kniha

Autor Guy Adams

Součástí série: Fantastický Sherlock Holmes 3. díl z 7

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Ponořte se do zcela nového a vzrušujícího případu slavného detektiva Sherlocka Holmese! |    Devatenácté století se chýlí ke konci. Na jeho místo přichází století dvacáté, století změny a vědy – století, v němž budou všechny pověry a předsudky minulosti vyvráceny. Nebo ne? Někdo se tomu ze všech sil snaží zabránit. V londýnském sněhu… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ponořte se do zcela nového a vzrušujícího případu slavného detektiva Sherlocka Holmese! | 
 
Devatenácté století se chýlí ke konci. Na jeho místo přichází století dvacáté, století změny a vědy – století, v němž budou všechny pověry a předsudky minulosti vyvráceny. Nebo ne?

Někdo se tomu ze všech sil snaží zabránit. V londýnském sněhu je nalezeno rozdrcené tělo. Poblíž nejsou žádné stopy, takže to vypadá, jako by oběť zabil pouhý vzduch. Jde o první ze série útoků, při níž přijde o život několik prominentních londýnských okultistů. Sherlock Holmes a doktor Watson cestují do Skotska, aby se setkali s proslulým Aleisterem Crowleym, o němž doufají, že jim pomůže přijít těmto záhadám na kloub.
 
Naši přátelé se ocitají v obležení temných sil. Jsou na stopě něčemu neuvěřitelnému a úděsnému, a Holmesovy racionalistické názory podstupují tvrdou zkoušku. Slavné dvojici pomáhá skupina nejslavnějších okultních mozků v zemi: takzvaný „paranormální lékař“ John Silence, vyšetřovatel nadpřirozených jevů Thomas Carnacki a démonolog a odborník na staré runy Julian Karswell. Budou na tento případ stačit?

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
216
datum vydání
1.01.2021
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Co se týče návaznosti na původní sérii od A. C. Doyla, postavy se drží svých rolí a charakterů, přestože je příběh vyprávěn trochu odlišně, nesnaží se o napodobování původního autora, ne, autor sám vypráví příběh tak, aby si ho užil i on sám. Zaujalo mě také spojení příběhu s osobou Alastaira Crowleyeho, který v oné době skutečně žil a některé charakteristiky, které o něm v knize zazní, jsou doložitelné historickými materiály.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 20 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Popelková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zábavné čtení. Splňuje všechno co se od knihy očekává.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 1 z 5 hvězdiček Eliška Vintiková registrovaný uživatel

    Nudné, táhlé, nepravděpodobné. Rozhodně bych nesouhlasila s tím, něco takového vydávat za Sherlocka.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 3 z 5 hvězdiček Filip Fiala registrovaný uživatel

    Podle mého názoru tato kniha reprezentuje takový mix světa Sherlocka Holmese a Harryho Potera. Pokud jste zastáncem tradičního Sherlocka a logiky, tento díl vás celkem s jistotou neuspokojí. Rozhodně jde o anomálii, trochu netradiční pojetí Sherlocka Holmese a nebál bych se říci, že o nejslabší díl celé dosavadní série (četl jsem všechny díly).

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 2 z 5 hvězdiček Tomáš Fízeľ registrovaný uživatel

    Tato kniha mě nezaujala... Zdánlivě nevysvětlitelná mystika zastínila vše ostatní, zastínila dokonce i jakékoli pocity napětí, zvědavosti apod., na které jsem zvyklý u jiných detektivek. Kdo je vrahem mě popravdě ani nezajímalo, jelikož o samotných vraždách se ví jenom to, že byly záhadné.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Veselá registrovaný uživatel

    Velmi zajímavý a unikátní příběh se silným mystickým nádechem. Dobře a chytře napsáno, knížka se četla prakticky sama. Do děje mě vtáhl tajuplný příběh, u kterého jsem měla pocit, že snad ani nemůže mít rozumné vysvětlení, ale opak je pravdou. Závěr opravdu překvapí, až je třeba se zastavit a vše si hezky v klidu urovnat v hlavě, a právě to bylo na celé knize nejzajímavější. Doporučuji čtenářům nejen detektivního žánru, ale také čtenářům žánru fantasy.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

  • 2 z 5 hvězdiček Lukáš registrovaný uživatel

    Pro mě trošku zklamání

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788076420304

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora