Kroky vraha E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nový případ inspektora Josefa Bergmana! V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Je možné, aby se vrah zmýlil? Měla by se Klára Kellerová bát o život? Napětí se ještě vystupňuje, když nedaleko místa činu dojde… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nový případ inspektora Josefa Bergmana! V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Je možné, aby se vrah zmýlil? Měla by se Klára Kellerová bát o život? Napětí se ještě vystupňuje, když nedaleko místa činu dojde ke druhé vraždě… Sympatický inspektor Josef Bergman rozkrývá složitý hlavolam a odhaluje staré hříchy, důmyslné lži a utajované vášně. Michaela Klevisová (*1976 v Praze) Vystudovala žurnalistiku na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy a od roku 1997 pracuje jako novinářka. Jejím největším koníčkem je cestování a psaní reportáží z míst, která navštívila. Její prvotina Kroky vraha (2007) sklidila mimořádný úspěch a dostala za ni Cenu Jiřího Marka. Úspěšný byl i její druhý detektivní román Zlodějka příběhů (2009) a také třetí, Dům na samotě (2011), který jí vynesl opět Cenu Jiřího Marka. Zatím posledním detektivním románem je Ostrov šedých mnichů (2015). Kromě detektivních příběhů vydala také dvě knihy příběhů o kočkách Čekání na kocoura (2012)a Kocour z Montmartru (2013).

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 23 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Josef Datel registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moje první seznámení s detektivkami M. Klevisové. Pěkný příběh napsaný bohatým a kultivovaným jazykem, autorka umí fakt nádherně popisovat prostředí, atmosféru. Děj se místy trochu vlekl. Uvítal bych asi více prostoru pro inspektora Bergmanna, autorka věnuje hodně prostoru i ostatním postavám a na ně vázaným příběhům. Zaujalo mě, že v knize není žádná vyloženě sympatická postava, se kterou bych se snadno se ztotožnil a bezvýhradně mu fandil. Možná se jí stane J. Bergmann, ale na to mu v této knize nebyl věnován dost velký prostor, abych ho dobře poznal. Ale četlo se to dobře, půjdu na další knihy autorky.

    E-kniha, MOTTO, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka Kyselová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavá detektivka, dobře se četla, zápletka se mi líbila. Vrah mě tentokrát překvapil - tipovala jsem někoho jiného. Vřele doporučuji, je to oddychová detektiva bez velkého popisu násilí.

    E-kniha, MOTTO, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Horáková registrovaný uživatel

    Moje první kniha od Klevisové a musím říct, že jsem nadšená. Nejedná se o typickou detektivku, spíš bych řekla, že se jedná o román s detektivní zápletkou, která začne gradovat na konci knihy. Do poslední chvíle jsem nevěděla, kdo je vrah a v závěru knihy jsem byla hodně napnutá, jak příběh dopadne. Kniha byl pěkně propracovaná, čtivá a hlavní vyšetřovatel mi hned padl do oka. Určitě budu v sérii pokračovat a jsem moc ráda, že je přede mnou ještě tolik knih.

    Kniha, MOTTO, 2022, 9788026722052

  • 5 z 5 hvězdiček Michal Mašek registrovaný uživatel

    Moje první kniha od Michaely Klevisové. Přečteno za dva dny a to nejsem bůhvíjaký rychločtenář. Další případy inspektora Bergmana si určitě nenechám ujít. Jestli sháníte fakt dobrou detektivku z českého prostředí, tak tohle je přesně ono.

    Kniha, MOTTO, 2022, 9788026722052

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 219 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora