Drak spí E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná. Pod povrhem totiž číhá nebezpečí, které není radno probouzet… V zapadlé jihočeské vesničce se… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná. Pod povrhem totiž číhá nebezpečí, které není radno probouzet… V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila. Po jejím příjezdu však zmizí mladá žena a další je zavražděna. Spojitost zločinu se starým nevyřešeným případem nakonec přivede na scénu Josefa Bergmana. Pražský kriminalista během pátrání po vrahovi zjišťuje, že místní před ním tají temnou minulost i vlastní skříně plné kostlivců.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2020
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Příběh je napínavý, chvílemi až tuhne krev v žilách, ale stejně vás to nutí číst dál. Jste totiž zvědaví, co se v této rádoby poklidné vesničce skrývá za hrůzostrašné tajemství. Proto pokud jste ještě neměli tu možnost přečíst si něco od této sympatické, a navíc nadané autorky, tak to běžte napravit. Věřím, že budete spokojeni stejně jako já a její skalní fanoušci.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 54 hodnocení čtenářů

41× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Rohlínková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi poutavý příběh. Odehrává se v zajímavých místech - kdo ten kraj zná, promítne si příběh na konkrétní místa. Přečteno jedním dechem.

    E-kniha, MOTTO, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Lexová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásně napsané, zajímavé, napínavé, jednoduše doporučuji přečíst,protože to opravdu stojí za to.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026718413

  • 4 z 5 hvězdiček Tomáš Jelínek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Poměrně dobrá zápletka, které ale trochu chybí vyvrcholení, resp.celé řešení zabare pár vět, to je trochu škoda. Na jihočeskou detektivku ale dobré. :)

    E-kniha, MOTTO, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček elinorka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    České detektivky moc nemusím, ale tahle mě hodně překvapila. Napínavá je takovým způsobem, že jsem na dva dny prakticky vypustila domácnost, práci i děti a dělala jen to nejnutnější, jen abych už věděla, jak to celé dopadne :) Úplně mě to pohltilo, skvěle napsané. Zdánlivě klidná a nudná malá vesnička skrývá mnohá tajemství, lži, křivdy, které postupně vyplavou na povrch s tím, jak se rozplétají vztahy mezi jednotlivými postavami. Příběh i zpracování se hravě vyrovná klasickým severským thrillerům, napětí opravdu až do konce, vrah mě hodně překvapil. Byla to moje první kniha od autorky a už se těším na další.

    E-kniha, MOTTO, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Renáta registrovaný uživatel

    Naprostá pecka, těším se na další.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026718413

  • 3 z 5 hvězdiček Katerina Matoušová registrovaný uživatel

    Velmi čtivá detektivka. Děj (až na pár míst) se ubírá kupředu a když už jste si skoro jisti, kdo a proč vraždil, nová informace vás vrátí zpět k tápání. Prostředí českého pohraničí výborně dotváří atmosféru příběhu.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026718413

  • 3 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Místy zbytečně dlouhé. Nicméně palec na horu za české prostředí.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026718413

  • 2 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel

    Kniha nebyla špatná, je z českého prostředí a to se počítá, ale čekala jsem víc, zápletka nic moc a tím pádem i zbytečně dlouhá. Jak se říká, neurazí a ani nenadchne. Znovu si ji nejspíš nepřečtu.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026718413

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Staníčková registrovaný uživatel

    Tak tohle je fakt pecka. Nemohu uvěřit, že to napsala česká spisovatelka, ale už věřím tomu, že byly oceněná za nejlepší detektivku. Trochu mě mrzí, že se jedná o sedmý díl série Josef Bergman (to nezní jako české jméno), ale kniha byla napsaná samostatně a žádné souvislosti z jiné knihy mi nechyběly a ani se snad neobjevily. Určitě se těším na další díly a chci si je přečíst všechny.

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026718413

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Kuchařová registrovaný uživatel

    Přečteno jedním dechem, perfektní

    Kniha, MOTTO, 2020, 9788026718413

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 223 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora