Sherlock Holmes a Rudá věž

Autor Mark A. Latham Interpret Václav Knop

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Sherlock Holmes a Rudá věž Audiokniha (mp3)

Autor Mark A. Latham Interpret Václav Knop

Součástí série: Fantastický Sherlock Holmes 2. díl z 7

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Doktor Watson stojí před vážným rozhodnutím: má svůj osud opět spojit se Sherlockem Holmesem, nebo zůstat u své lékařské praxe a vzpomínek na zesnulou manželku? Náhlé pozvání od přítele ze vznešeného rodu jej vytrhuje z přemítání a doktor vyjíždí na návštěvu do odlehlého venkovského sídla. Zde, uprostřed deštivé anglické krajiny, jej čeká malebně… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Doktor Watson stojí před vážným rozhodnutím: má svůj osud opět spojit se Sherlockem Holmesem, nebo zůstat u své lékařské praxe a vzpomínek na zesnulou manželku? Náhlé pozvání od přítele ze vznešeného rodu jej vytrhuje z přemítání a doktor vyjíždí na návštěvu do odlehlého venkovského sídla. Zde, uprostřed deštivé anglické krajiny, jej čeká malebně pochmurný, prastarý dům, v němž se sešla neobvyklá společnost – a zdá se, že každý z hostů skrývá nějaké tajemství. Odehraje se tu jeden z nejpodivnějších případů, jaké Watson zažil a ani největší skeptik se neubrání pochybnostem, zda stopy zločinu nevedou skutečně až do záhrobí. Jen jediný člověk může vyřešit záhadu, v níž mají slovo snad i nadpřirozené síly: Sherlock Holmes. Poutavému stylu, jímž doktor Watson popisuje své zážitky, nechybí spád, napětí, pohnuté okamžiky ani nečekaná odhalení. Vyprávění nám pootevírá okno do časů, kdy po dláždění hrčely drožky, pánové se zdravili smeknutím cylindru a osamělí, geniální vědci stáli na prahu objevů, které měly převratně změnit svět. Jedná se o první díl ze série Fantastický Sherlock Holmes - série příběhů s Sherlockem Holmesem z pera autorů jiných, než Arthur Connan Doyle.

Sdílet 0

Nakladatel
Kanopa
datum vydání
3.11.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:33:58
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Kniha Sherlock Holmes a Rudá věž nám odhaluje tajemství a vztahy jedné šlechtické rodiny a jejich přátel. Otevírá otázky závislosti, snahy pomoci a neschopnosti něco změnit, odhaluje hloubku lidského žalu a vyrovnávání se s tragédií, a to vše na pozadí velmi záhadného případu opředeného duchařskou záhadou.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 25 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta Hankeová registrovaný uživatel

    Zbožňuju záhadu vraždy v zamčeném pokoji a tahle kniha nezklamala. Rozjezd je trochu pomalejší, nejdřív se musíme pořádně naučit kdo je kdo, ale jakmile se na scéně objeví Sherlock, děj jede skvěle. Rozuzlení je nečekané a dobře propracované. Výborná kniha.

    E-kniha, Vendeta, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Filip Fiala registrovaný uživatel

    Opravdu zajímavá zápletka s originálním řešením. Podle mého skromného názoru nejlepší díl z celé série (doposud 5 dílů).

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420298

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Pohodové čtení.

    E-kniha, Vendeta, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Macnerová registrovaný uživatel

    Zajímavý příběh, kniha se mi velmi líbila.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420298

  • 5 z 5 hvězdiček ... registrovaný uživatel

    Kniha se mi velmi líbila.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420298

  • 5 z 5 hvězdiček Simona Töröková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě rozhodně nezklamala, četla se lehce. Nemohla jsem se odtrhnout :). Pro mě zajímavá zápletka a vyšetřování Sherlocka bylo takové, jaké jsem si představovala. Rozhodně si plánuji koupit další takovouto knihu.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788076420298

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 258 Kč Nápověda