Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání) - kolektiv autorů

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

Do košíku

133 Kč s DPH

E-shopové listy

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Banán

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 229 Kč

Banán

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

DOBRO.BLEŠÁK je místo čtenářům zaslíbené DOBRO.BLEŠÁK září všemi žánry a nízkými cenami. Doplňte si svou knihovnu novým čtením za pár kaček! Více informací

Popis

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Sdílet 0

Nakladatel
Gaudetop
datum vydání
1.01.2006
isbn
9788085970538
ean
9788085970538
Počet stran
64
Vazba
Knihy - paperback
Rozměr
210x297mm

Jak si vede v knihy Dobrovský?

49313. v e-shopu | 51167. minulý týden

90. v Moučníky, sladká kuchyně, pečení |

Hodnocení a recenze čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora