Primal Blueprint

Autor Mark Sisson

Primal Blueprint - Mark Sisson Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby. Čím více jste unaveni, tím rychleji se ztrácí motivace. Uvolněte se, přehoďte výhybku v hlavě a zkuste to tentokrát úplně… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby. Čím více jste unaveni, tím rychleji se ztrácí motivace. Uvolněte se, přehoďte výhybku v hlavě a zkuste to tentokrát úplně jinak. Kniha Marka Sissona není návodem na hubnutí, ani na čtenáře neklade nesplnitelné nároky. Pomáhá znovuobjevit zdraví zakódované do genů člověka dvěma miliony let evoluce. Primal Blueprint je „měkké“ paleo Mark Sisson přitom není dogmatik. Jeho verze paleo je přístupná i těm, kdo mají obavy, zda přechod na stravu, která vyřazuje z jídelníčku většinu sacharidů, zvládnou. Tam, kde klasické paleo přikazuje „nesmíte“, Sisson říká – můžete, ale nemusíte. Když to nejde tak, zkuste to jinak. A když napoprvé selžete, zkuste to znovu. Stravovací návyky a paleo jsou ale pro Marka Sissona jen jedním z deseti principů, kterou vedou k trvalému zdraví. Pomalý pohyb několik hodin týdně, občasný trénink výbušnosti, posilování s těžkými břemeny, odpočinek na slunci a hra – Primal Blueprint přenáší do dnešních dnů nejen stravu paleolitických lovců a sběračů, ale celý jejich životní styl. Srozumitelně a pro každého. Strava je jen začátek V komunitě příznivců paleo patří Mark Sisson k nejrespektovanějším osobnostem. Když jsme v záplavě cizojazyčných publikací o paleo hledali tu nejvhodnější k překladu, byla Primal Blueprint jasnou volbou. Nezakazuje, neříká pravdy, přes která nejede vlak. Naopak, je vzrušujícím průvodcem na cestě k nenásilné a trvalé proměně životních postojů. Pomůže i vám. Začnete ještě dnes?

Sdílet 0

Nakladatel
Blue Vision
Rozměr
144 x 216 x 24
jazyk
čeština
Počet stran
440
datum vydání
1.08.2014
isbn
978-80-87672-16-7
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
13.02.2018
ean
9788087672167

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Pro mě top!

    Kniha, Blue Vision, 2014, 9788087672167

  • 5 z 5 hvězdiček Lucy registrovaný uživatel

    Opravdu super kniha!

    Kniha, Blue Vision, 2014, 9788087672167

  • 5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel

    Během dnešního fitness boomu, kde jsou za guru cvičení a stravování považovány víkendové rychlokvašky, nebo nadopovaní kulturisti, kteří se ani neohnou, aby si zavázali tkaničky u bot, jsem velice rád, že jsem objevil tuto knihu. Nebudu se snažit parafrázovat, o čem kniha je. Pokud máte otevřenou mysl, změní vám život. Navíc i přesto, že většina tvrzení v knize je i vědecky podložena, kniha se úžasně čte (přečteno za dva dny).

    Kniha, Blue Vision, 2014, 9788087672167

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Pěkné čtení nejen o "další dietě", ale o celém životním stylu. Takže obsahuje i rady, jak cvičit, či jak se chovat. Určitě skvělé a k zamyšlení.

    Kniha, Blue Vision, 2014, 9788087672167

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda