Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy 2019

Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy 2019 - kolektiv autorů Nedostupné

Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy 2019

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Nejnovější výběr a hodnocení nejlepších nejen pražských restaurací. Nejlepší restaurace letos doplnil reprezentativní výběr zážitkových restaurací z různých částí republiky. Čtenáři se tedy mohou těšit na nejaktuálnější výsledky hodnocení zlatými lvy a na skutečně kvalitní obsah. Další novinkou pro tento rok je spolupráce s Asociací sommelierů ČR,… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nejnovější výběr a hodnocení nejlepších nejen pražských restaurací. Nejlepší restaurace letos doplnil reprezentativní výběr zážitkových restaurací z různých částí republiky. Čtenáři se tedy mohou těšit na nejaktuálnější výsledky hodnocení zlatými lvy a na skutečně kvalitní obsah. Další novinkou pro tento rok je spolupráce s Asociací sommelierů ČR, jejíž odborná komise hodnotila vinné lístky jednotlivých restaurací. Vedle ocenění zlatým lvem se tak nově u některých restaurací objeví také známka Asociace sommelierů ČR.

Velký počet restaurací může být pro návštěvníka nepřehledný. Při volbě té správné restaurace pro vybranou příležitost vám pomůže hodnocený výběr špičkových restauračních zařízení pro rok 2019.

Kniha přináší pečlivě vybraný přehled nejlepších restaurací v Česku. Pokud hledáte kvalifikovaný přehled restaurací, které své zákazníky nikdy nezklamou a pokud překvapí, tak jen v dobrém, najdete je v aktuální vydání hodnocení nejlepších restaurací. Prestižní tuzemský projekt nezávislého a objektivního hodnocení restaurací publikuje výsledky vždy pro nadcházející kalendářní rok a doplňuje tak mezinárodně uznávané metriky michelinova průvodce. Zlatí lvi, od jednoho do tří, přehledně navádějí fanoušky té nejkvalitnější gastronomie do pečlivě vybraných a ohodnocených restaurací v Praze a dalších místech naší vlasti. Více než pět desítek nezávislých hodnotitelů pravidelně navštěvuje nejlepší restaurace a na základě jednotné metodiky hodnotí restaurace z pohledu kvality a estetiky nabízených pokrmů, kvality obsluhy, útulnosti, originality a vybavenosti interiéru a dalších důležitých atributů, které ve výsledku nabídnou hostovi příjemný zážitek setkání s vysokou gastronomií a kvalitou doprovodných služeb. Nezávislí hodnotitelé jsou rekrutování z pravidelných návštěvníků nejlepších restaurací v tuzemsku i zahraničí a přinášejí tak spravedlivý pohled na nabízenou kvalitu. Cílem projektu hodnocení kvality restaurací je objektivní výsledek, proto není možné udělit celkovou známku kvality bez opakovaných návštěv vybraných restaurací. Oceněné restaurace získají jednoho zlatého lva, dva zlaté lvy a tři zlaté lvy, přičemž tři zlatí lvi jsou nejvyšším možným hodnocením a garancí skvělých zážitků hostů.

Sdílet 0

Nakladatel
TopLife Czech
Hmotnost
1000 g
isbn
978-80-905902-8-1
Počet stran
224
Vydání
1
ean
9788090590281
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.11.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda