4.9 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pondělí 15. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
586 Kč s DPH
Běžně 655 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích a dalších zajímavých… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Super jednoduše
-
50 odstínů hantecu
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
-
Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Atlas chutí
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Toulavé recepty - Kuchařka krajových specialit
-
Klasická česká kuchařka
-
Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
-
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni
-
Pečeme si sami chleba
-
Staropražská kuchařka
-
Jihočeská kuchařka ze mlejna
-
První republika u stolu
-
365 perliček z české historie
-
Česká kuchařka
-
Sladká první republika
-
Domácnosti našich babiček II
-
12 měsíců v české kuchyni
-
Krkonošská kuchařka
-
Bestseller Novinka Krvavé slzy
-
Karetní výzvy Mementerra - kulinářské
-
Česká republika od A do Z
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích a dalších zajímavých místech a mapuje celé území republiky. Krásné snímky jsou doplněny textem o jednotlivých místech, který zachycuje nápaditost, techniky a zkušenosti, jež současní šéfkuchaři a restauratéři uplatňují v gastronomii. Publikace také obsahuje předmluvu nejznámějšího českého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, dále sbírku dvanácti jedinečných receptů od vybraných šéfkuchařů z jednotlivých regionů a blíže seznamuje čtenáře s českými výrobky a lokální produkcí. Kniha je výborným průvodcem nejen pro všechny gurmány a labužníky, ale také důkazem toho, že dnes najdeme ve všech koutech naší země úžasná místa nabízející kvalitní jídlo, pití a příjemnou atmosféru.
- Nakladatel
- Sand dune
- Rozměr
- 200 x 270 x 55
- datum vydání
- 27.06.2018
- isbn
- 978-80-906245-3-5
- Počet stran
- 664
- Hmotnost
- 2306 g
- datum dotisku
- 28.06.2018
- ean
- 9788090624535
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
3.3 z 5 3 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 1× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE