5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba479 Kč
Běžně 599 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Dvě stovky receptů na přípravu převážně masitých pokrmů určených zkušenějším kuchařkám. Jedná se o pokrmy z dostupných surovin a nenáročné na přípravu.Uvádí předpisy na přípravu polévek, desítek jídel z masa a drůbeže, mnoho salátů, marinád, zálivek a omáček, několik receptů na úpravu špaget a velmi málo moučníků. Předpokládá jistou kuchařskou… Přejít na celý popis
23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací
Dvě stovky receptů na přípravu převážně masitých pokrmů určených zkušenějším kuchařkám. Jedná se o pokrmy z dostupných surovin a nenáročné na přípravu.
Uvádí předpisy na přípravu polévek, desítek jídel z masa a drůbeže, mnoho salátů, marinád, zálivek a omáček, několik receptů na úpravu špaget a velmi málo moučníků. Předpokládá jistou kuchařskou zdatnost - pracovní postupy jsou vskutku stručné a pro začátečníka nepoužitelné.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.