3.9 z 5 hvězdiček
pevná vazba357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha ( měkká vazba )
438 Kč s DPH
Běžně 489 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Příručka pro začátečníky sous vide vaření - techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací - nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla. Technologii sous vide krok za krokem Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v… Přejít na celý popis
Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací
Příručka pro začátečníky sous vide vaření - techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací - nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla. Technologii sous vide krok za krokem Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v pohodlí vaší kuchyně. Více než 100 receptů pro každou příležitost, od halibuta, grilovaného chřestu a kuřecí Tikka Masaly, po Dulce de Leche, jednoduchou vanilkovou zmrzlinu nebo hořká kávová kardamomová zrna.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.