Kuchařka pro zdravé střevo David Frej, Kateřina Weinerová

Kuchařka pro zdravé střevo
Kniha
- Skladem 5+ ks
- Doručení ZDARMA od 899 Kč, ve čtvrtek 4.3. u Vás doma
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad? Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich myšlenky rozvinula. Tato kniha vysvětluje, jak je možné pomocí zdravé střevní mikroflóry stimulovat imunitu,… Přejít na celý popis
Navštivte náš DOBRO.BLEŠÁK! Najdete tu nejen poslední kusy dobrého čtení, ale i novinky nebo knížky, jimž bylo neprávem věnováno málo čtenářské pozornosti! Ceny začínají na 9 Kč
Více informací
Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad? Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich myšlenky rozvinula. Tato kniha vysvětluje, jak je možné pomocí zdravé střevní mikroflóry stimulovat imunitu, zlepšit zdravotní stav, podpořit tvorbu vitaminů a prospěšných mastných kyselin a předcházet nemocem, jako jsou alergie, astma, cukrovka, migrény, nespavost, obezita, psychické poruchy, nemoci srdce, demence a rakovina, nebo snížit jejich riziko. Zmíněná onemocnění mají svůj počátek v propustném střevu a také v dysbióze, nerovnováze ve složení střevní flóry. Nejjednodušším způsobem, jak problémům předejít, je přizpůsobit stravu. Zdravá střevní sliznice totiž nepropouští toxické látky, a tak rozvoji těchto nemocí brání. Ve zdravém střevě se také tvoří důležité neurotransmitery, například známý „hormon štěstí“ serotonin, který výrazně podporuje psychiku. Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce.
- kategorie
-
Knihy »
Zdraví, Hubnutí a Sport »
Výživa »
Zdravá výživa
- Nakladatel
- Eminent
- datum vydání
- 20.5.2020
- isbn
- 978-80-7281-555-5
- ean
- 9788072815555
- Jazyk
- čeština
- Počet stran
- 152
- Vazba
- Knihy - paperback
Jak si vede v knihy Dobrovský?
1046. v e-shopu | 833. minulý týden | 658. nejlepší dosažené 27.06.2020
18. v Zdravá výživa | 14. minulý týden | 14. nejlepší dosažené 03.02.2021
Hodnocení a recenze čtenářů
5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
-
5 z 5 hvězdiček Věra
Kuchařka pro toho, kdo se chce stravovat zdravěji. Velmi zajímavé a chutné recepty.
Kniha, Eminent, 2020, 9788072815555
Články, které stojí za pozornost
-
Pandemie v čase pandemie
-
RECENZE: Jak přežít svého muže
-
Seriálový fenomém Bridgertonovi brzy v novém knižním vydání
-
RECENZE: Slepec
-
Dvacátá sedmá sleva pro Závisláky
-
RECENZE: Černá čarodějka a Květ železného stromu
-
RECENZE: Graciino tajemství
-
Porodní sestra z Osvětimi nyní jako audiokniha!
-
RECENZE: Já jsem mysl
-
RECENZE: Dobrovolník
-
Bookcheck #32: Štvanice
-
RECENZE: Mukl