4.5 z 5 hvězdiček
měkká vazba443 Kč
Běžně 495 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné… Přejít na celý popis
Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří.Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff. Bezmála 200 receptů, 10 kapitol a téměř 650 barevných fotografií. Ke knize zároveň vychází 90 doplňujících postupových videí v HD kvalitě na samostatných webových stránkách zdarma pro každého.
5.0 z 5 25 hodnocení čtenářů
24× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
5 z 5 hvězdiček Pavel registrovaný uživatel
Nejlepší kuchařka!
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Kristyna registrovaný uživatel
Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Poklady klasicke ceske kuchyne ze stejne edice.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Jaroslava Otmanová registrovaný uživatel
Kuchařka na úrovni, takové mám ráda.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Zuzi registrovaný uživatel
Nádherné recepty,skvělé popisy, snadné suroviny, evropská kuchyně.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček MisaZava registrovaný uživatel
I tato kuchařka, stejně tak jako všechny od pana Vaňka je výborná. Snadno srozumitelné recepty z dostupných surovin.... Konkrétně tuto, evropskou, mám velmi ráda a často z ní vařím.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Iva PS registrovaný uživatel
Nesmí chybět v žádné domací knihovně. Super kuchařka.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Martin registrovaný uživatel
Skvělá.měl by ji mít každej jako zaklad kuchařske inspirace a umění :)
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Lucie Fendrichová registrovaný uživatel
Vynikající kuchařka, skvělé recepty.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Veronika Vasková registrovaný uživatel
Skvělá kniha, která Vás naučí vařit evrospké speciality.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
5 z 5 hvězdiček Natalie Tassanyi registrovaný uživatel
Roman Vaněk prostě nezklame! :) recepty, díky nimž si jídlo doslova vymazlíte.
Kniha, Pražský kulinářský institut, 2013, 9788087737064
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.