4.3 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení Ve středu 23. 4. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
447 Kč s DPH
Běžně 499 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim… Přejít na celý popis
Předobjednejte si novou Darcy Coates!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
BLACK FRIDAY Mexická domácí kuchyně
-
Moderní indická kuchařka
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Thajská kuchyně
-
Moderní mexická kuchařka
-
Vietnamská kuchyně
-
Japonská kuchyně
-
Takhle chutná Indie
-
BLACK FRIDAY Středomořská kuchyně
-
Asijská kuchyně
-
Klasická italská kuchyně
-
Pravá vietnamská kuchyně
-
Víc než jen vietnamská kuchařka
-
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně
-
Jamie Oliver vaří po italsku - Ze srdce italské kuchyně
-
BLACK FRIDAY Elfí kuchařka
-
Víc než jen asijská kuchařka
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Chuť Vietnamu
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Sushi
-
AKCE Světová kuchyně plná bylin a koření
-
Legendy světové kuchyně
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba.
Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
- Nakladatel
- Esence
- Rozměr
- 197 x 254 x 26
- datum dotisku
- 18.01.2024
- ean
- 9788076174481
- Počet stran
- 224
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 9.08.2019
- isbn
- 978-80-7617-448-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Eliška Kopecká registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Kuchařka splňuje přesně to, co jsem od ní očekávala. Jednoduché suroviny a přesné postupy mne na vyzkoušení naladily, ingredience nakoupeny a experiment může začít!
Přečíst více -
Michal registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Skvělá kuchařka, vše je jednoduše vysvětleno
Přečíst více -
Jakub Kloss registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Opravdu super kuchařka pro milovníky japonského jídla. Vesměs jednoduchá jídla s ingrediencemi které se dají sehnat i u nás.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.