Pavel Pospíšil

Pavel Pospíšil*Zlín, Česká republika, 1944

Pavel Pospíšil je prvním kuchařem, který obdržel slavnou michelinskou hvězdu. Původně se toužil stát malířem, ale jeho ambice utržily ránu, když nebyl přijat na průmyslovou školu. Nakonec se vyučil v jedné hospodě kuchařem.

 

 

Práce v gastronomii se mu natolik zalíbila, že se rozhodl vystudovat hotelovou školu. Poté, co se umístil na sedmém místě v kuchařské soutěži, odjel na roční stáž do východního Berlína. Kousek od města Baden-Baden si založil vlastní podnik, který později získal michelinskou hvězdu.

Moje cesta k Michelinu je svědectvím Pospíšilovy cesty ke kulinařině i ke slávě. Čtenář v ní najde také 64 super chutných a super jednoduchých receptů na skvělá jídla.

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    • Ukázat méně

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Ilustrátoři

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    • Ukázat méně

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Ilustrátoři

  • Jazyk

    Hodnocení