0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba447 Kč
Běžně 499 Kč
Kniha
318 Kč s DPH
Běžně 355 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Milujete dobré jídlo a peprné historky z kuchyní? Potom je pro vás kniha Šéfkuchařův deník. Příběh kluka z malého města, který to dotáhl na gastronomický Olymp. Chutěmi a vůněmi prosycené řádky nahlížejí pod pokličky nejvybranějších specialit a životů lidu kuchařského po širém světě. Kdo chce v této profesi obstát, musí být pracovitý. A od rány… Přejít na celý popis
Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Martin Hruška registrovaný uživatel
Radek Pálka je nejen výborný kuchař, ale teď už i spisovatel. Knihu jsem přečetl za 2 dny. Krásné příběhy a zážitky jednoho kuchaře. Tuto knihu vřele doporučuji.
Kniha, Flétna, 2021, 9788088068693
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.