4.6 z 5 hvězdiček
pevná vazba580 Kč
Běžně 648 Kč
Kniha ( pevná vazba )
„Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většinalidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státemdovolené, ofi ciálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohloříkat, jak je možné, že ten vaří tady a… Přejít na celý popis
Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací
„Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většinalidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státemdovolené, ofi ciálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohloříkat, jak je možné, že ten vaří tady a ten vydává knihuo vaření a ten povídá o vaření a nemá na to ani školu. Já sito jednoduše nemyslím. Z praxe vím o mnoha lidech u nási ve světě, kteří ten vstupní glejt (nebo povolení) do gastronomienemají nebo si dodělali papíry s razítkem „pozor, umímvařit“ o mnoho let později. Ostatně o dobré restauraci nerozhodujevýuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebojestli je plná.Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže vícenež deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomiito platí obzvlášť.Iveta je toho dobrým příkladem. Vzdělaná mladá dáma s fenomenálnímnadšením pro gastronomii, pečení a cukrařinupředevším. Jsem přesvědčen, že našla své místo na slunci.Minimálně tato kniha laskavého čtenáře jednoduše přesvědčío pravosti mých slov. V této zemi kvalitních cukrářů ubývá.Myslím si, že velmi brzy jejich řady rozšíří cukrářka s velkýmsrdcem, smyslem pro detail a s pokorou, která je v gastronomiitolik potřebná. Jmenuje se Iveta Fabešová.“Dobrou chuť.
2.0 z 5 2 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 1× 1 hvezdička
1 z 5 hvězdiček lennysl registrovaný uživatel
Vše sice krásně nafoceno, ale uvařit se nic nedá... :( Navíc jsou to recepty plné cukru, což je hlavní surovina všeho. Kniha leží ladem v mé kuchařské knihovničce.
Kniha, CookBook, 2010, 9788090394490
3 z 5 hvězdiček Lucie Fendrichová registrovaný uživatel
Recepty jsou fajn, krásné fotografie je doplňují. Cukru je hodně v každém receptu a já podle receptu cukr nikdy nedávám. Bohužel, ne každý recept vyjde dobře a někdy je třeba mírně upravit dle selského rozumu.
Kniha, CookBook, 2010, 9788090394490
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.