Iveta & sladká Francie
Iveta & sladká Francie - Iveta Fabešová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

„Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většinalidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státemdovolené, ofi ciálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohloříkat, jak je možné, že ten vaří tady a… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většinalidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státemdovolené, ofi ciálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohloříkat, jak je možné, že ten vaří tady a ten vydává knihuo vaření a ten povídá o vaření a nemá na to ani školu. Já sito jednoduše nemyslím. Z praxe vím o mnoha lidech u nási ve světě, kteří ten vstupní glejt (nebo povolení) do gastronomienemají nebo si dodělali papíry s razítkem „pozor, umímvařit“ o mnoho let později. Ostatně o dobré restauraci nerozhodujevýuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebojestli je plná.Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže vícenež deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomiito platí obzvlášť.Iveta je toho dobrým příkladem. Vzdělaná mladá dáma s fenomenálnímnadšením pro gastronomii, pečení a cukrařinupředevším. Jsem přesvědčen, že našla své místo na slunci.Minimálně tato kniha laskavého čtenáře jednoduše přesvědčío pravosti mých slov. V této zemi kvalitních cukrářů ubývá.Myslím si, že velmi brzy jejich řady rozšíří cukrářka s velkýmsrdcem, smyslem pro detail a s pokorou, která je v gastronomiitolik potřebná. Jmenuje se Iveta Fabešová.“Dobrou chuť.

Sdílet 0

Nakladatel
CookBook
Rozměr
182 x 255 x 16
isbn
978-80-903944-9-0
Počet stran
160
datum vydání
1.12.2010
ean
9788090394490
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 1 z 5 hvězdiček lennysl registrovaný uživatel

    Vše sice krásně nafoceno, ale uvařit se nic nedá... :( Navíc jsou to recepty plné cukru, což je hlavní surovina všeho. Kniha leží ladem v mé kuchařské knihovničce.

    Kniha, CookBook, 2010, 9788090394490

  • 3 z 5 hvězdiček Lucie Fendrichová registrovaný uživatel

    Recepty jsou fajn, krásné fotografie je doplňují. Cukru je hodně v každém receptu a já podle receptu cukr nikdy nedávám. Bohužel, ne každý recept vyjde dobře a někdy je třeba mírně upravit dle selského rozumu.

    Kniha, CookBook, 2010, 9788090394490

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda