Arila: Stříbrné město

Autor Radek Starý

Arila: Stříbrné město

Autor Radek Starý

Součástí série: Arila 1. díl z 4

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je. Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradávného řádu Hlídačů. A brzy bude vržena do vírů událostí, kdy bude muset zachránit své… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je. Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradávného řádu Hlídačů. A brzy bude vržena do vírů událostí, kdy bude muset zachránit své město, ale i čelit vlastním démonům. Dokáže v sobě nalézt dostatek síly, aby se mohla i ona stát opravdovým hrdinou?

 

Sdílet 0

série
Arila 1. díl z 4
Další ze série
Bestsellerová Arila
1. Arila: Stříbrné město
2. Arila: Poslední hvězda
3. Arila: Stíny Citadely
4. Arila: Pád temnoty
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Fantasy a horory
Nakladatel
CooBoo
Rozměr
130 x 200
ean
9788076612037
Počet stran
376
datum vydání
27.05.2021
Vazba
měkká vazba
isbn
978-80-7661-203-7

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 62 hodnocení čtenářů

51× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Jan registrovaný uživatel

    Jedním slovem: PogChamp

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612037

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Havel registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Svět Aldolonu si mě okamžitě získal. Je propracovaný, zajímavý, okouzlující i temný, ale není nijak zvlášť přeplácaný a i okrajový fanda fantasy se v něm dobře zorientuje. Celý příběh Arili na mě působí velmi pozitivně a příjemně. Děj svižně odsýpá a ani na chvilku mi nedovolil se nudit. Celou knihu jsem přečet jedním dechem, jen s přestávkami na jídlo. Velmi oceňuji že Arila není TA jediná vyvolená, která může spasit svět, ale spíše obyčejná holka, která se snaží přijít na to kým je. A ani tam není jeden hlavní mentor, který by jí utvářel a vším provázel, to obstarávají přátelé i nepřátelé. A to mě na příběhu chytlo nejvíce. Arila a její snahy porozumět sama sobě a své touze být něčím, čím být vlastně nechce, když zjistí, že to viděla ve špatném světle. Ta její nerozhodnost a snaha najít pravdu ve světě lidí kterému nerozumí, na což přijde vždy vzápětí, když si myslí že konečně našla správnou cestu. Je to jako psychologický rozbor člověka z kterého vyplývá, jak důležitá muže být cesta k pomíjivému cíli, aby mu pomohla utvořit a poznat sebe sama. Takovou hloubku jsem nečekal a moc se mi líbilo, jak se Arila postupně utváří. V příběhu je krásně vidět, že cesta k našim cílům nás utváří mnohem lépe, než samotný cíl. NOFRANA HUR. Imf.

    E-kniha, CooBoo, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Lukáš Pauliny registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Začalo to nevinně slovy "jen pár kapitol před spaním", nakonec to skončilo zvukem budíku a slovy "ono už je ráno?!" Příběh knihy je poutavý, děj jsem si ani netroufal odhadovat. Po dlouhé době se jednalo o knihu, od které jsem se nedokázal odrhnout. Za mě rozhodně mohu doporučit k přečtení. :)

    E-kniha, CooBoo, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Ela registrovaný uživatel

    Úžasná prvotina. Youtubera jsem NEZNALA a musím říci, že na první knihu je to perfektní. Svět je úchvatný, příběh čtivý, hlavní hrdinka není vůbec klišovitá. Velice se těším na druhý díl.

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612037

  • 5 z 5 hvězdiček Jan klaban registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha byla velmi pouzava přečetl jsem ji jedním dechem. Je to dobré fantasy s originalnimy myšlenkami, ze začátku mi přišel děj malinko kostrbatý, ale druhá pulka knihy to vse odcinila. Mohu vrele doporučit.

    E-kniha, CooBoo, 2021,

  • 3 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je poutavá, má zajímavý svět i myšlenku, ale najde se v ní i pár chybek. Děj působí hrozně uspěchaně. Připadalo mi, jako kdyby si autor napsal několik bodů a pak chvátal, aby si je mohl odškrtnout ze seznamu. Vůbec by neuškodilo, kdyby se přidalo pár stránek navíc a zvolnilo se tempo děje. Ale na první knihu je to povedený počin. Taková malá oddychovka na jeden či dva dny.

    Audiokniha (mp3), Voxi, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Erik Vojtěšek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bezva čtení

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612037

  • 5 z 5 hvězdiček Marketra registrovaný uživatel

    Prvotina od Stéry mi doslova vehnala krev do žil, naposledy si mě kniha takto získala na střední škole, kdy jsem poprvé měla tu čest s mým oblíbeným titulem: Stopařův průvodce galaxií. Od té doby jsem z časových důvodů volila spíše audioknihy. Ale po koupi balíčku úžasnosti 2021 jsem si dala slib, že se alespoň v tomto případě vrátím ke klasické formě zážitku. A musím říci, že jsem opravdu neudělala chybu. Svět velice podporuje vlastní fantazie, ač je vše popsáno jasně a srozumitelně, je zde stále dost prostoru pro Vaše vzdušné zámky. Hlavní hrdinka se svým způsobem dokáže přizpůsobit k osobnosti nás všech. Ať už bojujeme s pocitem vyhoření, s syndromem méněcennosti či s typickým rozporem emocí a racionálního myšlení, můžeme se spolehnout, že na cestě Arily objevíme část sebe. Knihu nemohu hodnotit jinak než pěti hvězdami. ⭐⭐⭐⭐⭐

    E-kniha, CooBoo, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Sylvie Zochová registrovaný uživatel

    Velmi příjemné překvapení! Originální a propracované. Přečteno jedním dechem. Těším se na pokračování.

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612037

  • 3 z 5 hvězdiček Adéla Vrbová registrovaný uživatel

    Tak mám konečně přečteno. Musím říct, že mi chvíli trvalo se do toho příběhu dostat. Ale postupně se mi to podařilo a nebylo to vůbec špatné. Má to pěkný nápad, celkem zajímavý příběh a ještě zajímavější svět. Myslím, že dám šanci i dalšímu pokračování a uvidím, co nového mě ještě překvapí :)

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612037

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 312 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora