Arila: Poslední hvězda

Autor Radek Starý

E-kniha

Arila: Poslední hvězda E-kniha

Autor Radek Starý

Součástí série: Arila 2. díl z 4

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Výprava do fantasy světa podruhé! Z trosek pradávného Amdailu povstal nový Nurheim a zdá se, že je národ Nurů konečně v bezpečí před šílenou bohyní. Všichni ale tuší, že jde pouze o dočasné období klidu a že kdykoli může přijít bouře, která je smete. A ač vždy chtěla být hrdinkou, Arila nyní musí dělat něco mnohem náročnějšího – postavit se čelem… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Výprava do fantasy světa podruhé!

Z trosek pradávného Amdailu povstal nový Nurheim a zdá se, že je národ Nurů konečně v bezpečí před šílenou bohyní. Všichni ale tuší, že jde pouze o dočasné období klidu a že kdykoli může přijít bouře, která je smete. A ač vždy chtěla být hrdinkou, Arila nyní musí dělat něco mnohem náročnějšího – postavit se čelem šílené bohyni, jejíž hněv otřásá samotnou realitou.

Sdílet 0

série
Arila 2. díl z 4
Další ze série
Bestsellerová Arila
1. Arila: Stříbrné město
2. Arila: Poslední hvězda
3. Arila: Stíny Citadely
4. Arila: Pád temnoty
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 31 hodnocení čtenářů

22× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček František Kaleta registrovaný uživatel

    Prvnímu dílu nic nechybělo a tak jsem si myslel že druhý díl bude na tom stejně, ale není. Je mnohem lepší! Od knihy jsem se nemohl odtrhnout, a ten konec byl opravdu fantastický! Čekal jsem všechno, ale takový konec fakt ne :D. Nemůžu se dočkat na třetí díl!

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076613508

  • 4 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na knize je znát jasné zlepšení od prvního dílu. Četlo se to dobře, ale ten konec mi jednoduše nesedl.

    Audiokniha (mp3), Voxi, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel

    Musím říct, že po přečtení prvního dílu jsem byla trošku nejistá, jak se mi bude pokračování líbit. Jsem ráda, že můžu s klidným svědomím prohlásit, že jsem si čtení užila. Ano, občas tam ještě byla místa, která mi přišla dialogově taková slabší, nicméně, líbil se mi vývoj postav a příběhu. Jelikož Steraka "znám" z Twitche, vnímám čtení trochu jinak, takže mě potěšilo i to, že jsem cítila jeho spisovatelský vývoj a větší jistotu.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076613508

  • 5 z 5 hvězdiček Jakub Menšík registrovaný uživatel

    Za mě strašně super kniha, dobře se orientuje ve světě a líbí se mi, jak jsou některé věci vysvětleny průběžně a zasazeny do konverzací atd., není tam hromada vysvětlování na začátku. Jediné menší minus je za množství gramatických chyb, ale to je detail.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076613508

  • 5 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    Stejně jako první díl perfektní kniha která se četla sama, doporučuji přečíst všem kteří milují fantasy.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076613508

  • 5 z 5 hvězdiček Lukáš Pauliny registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na druhý díl jsem netrpělivě čekal a oproti druhému dílu je knížka od začátku daleko více čtivá, konec knihy je na můj vkus trochu přitažený za vlasy, ale možná se dobře doplní s třetím dílem na který jsem už teď zvědavý, takže pokud Vás první díl bavil tak vzhůru do čtení budete nadšení! :)

    E-kniha, CooBoo, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček MA registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    I přesto jak jsem byla skeptická po prvním dílu mohu říct, že tenhle byl opravdu z jiného těsta. Začetla jsem se a ani jsem nevěděla jka rychle mi tato kniha proběhla mezi rukama.

    E-kniha, CooBoo, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Petr Kašpar registrovaný uživatel

    Kniha se mi četla velmi dobře a určitě doporučuju.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076613508

  • 5 z 5 hvězdiček Neon registrovaný uživatel

    Tohle je aspoň teda za mě naprosto fantastická kniha plná zvratů , soubojů a dokonalého příběhu . Miluju ten příběh a , budu nad ním přemýšlet ještěhodně dlouho . Takže pokud můžete tak si tuhle knihu musíte koupit je naprost skvělá . A těch pár věcí co ze záčátku pusobí jako vady , jsou na konci to napříběhu to ze všeho nejlepší protože , bez nich by byl příběh prázný a , čtenář by při čtení nemohl přemýšlet nad tím k čemu to nakonec bude . Kupte si to Neon .

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076613508

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš Choreň registrovaný uživatel

    Nejsem jedním z početného zástupu fandů Sterakdaryho, ale jeho tvorba první knihy mě zaujala, a tak jsem se ji rozhodl koupit. I když tam místama až moc tlačil na pylu a měl jsem z knihy pocit, že je cílovka 12-16 let, tak se dobře četla a vymyslel zajímavý svět, který jsem rád poznával. Byl jsem tedy zvědavý, co přinese pokračování... vážění... jestli jsem měl v jedničce semtam k něčemu výhrady, tak Arila: Poslední hvězda šla ne o jeden ale hned o 2 levely výše. Perfektně se čte, svět je originální a tentokrát netrčí z knihy myšlenka, kterou chtěl čtenáři předat. Baví vás poznávat rozsáhlý svět a putovat jím společně s postavami. Za mě zaslouženě 5 z 5 ;-).

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076613508

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora