Odkaz lidské mysli

Autor Radek Starý

E-kniha

Odkaz lidské mysli E-kniha

Autor Radek Starý

Součástí série: Odkaz lidské mysli 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz rozežírající všechno okolo. Ke zděšení lidstva tato hmota dokázala přebrat kontrolu i nad nejmodernějšími technologiemi. Planetu měli spasit robotičtí ochránci, jenže nastal problém – jejich stvořitelka Molly Griffin veškeré obranné snahy sabotovala. O dvě stovky let později… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na Zemi roku 2043 přistálo mimozemské plavidlo a vypustilo černý sliz rozežírající všechno okolo. Ke zděšení lidstva tato hmota dokázala přebrat kontrolu i nad nejmodernějšími technologiemi. Planetu měli spasit robotičtí ochránci, jenže nastal problém – jejich stvořitelka Molly Griffin veškeré obranné snahy sabotovala. O dvě stovky let později nastává čas, aby si lidé vzali svůj svět zpátky. Podaří se jim v událostech dávné minulosti najít klíč k přežití?

Sdílet 0

série
Odkaz lidské mysli 1. díl z 3
Další ze série
1. Odkaz lidské mysli
2. Odkaz lidské rasy
3. Odkaz lidské pýchy
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 20 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Valerie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvěle propracovaný příběh, ve kterém je snad úplně všechno: akce, emoce, napětí, intriky. Moc se mi líbilo vykreslení vztahu otce a syna. Souhlasím však s předchozím komentářem, že chyby v textu jsou hodně rušivé.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076615854

  • 4 z 5 hvězdiček Bang Pham registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Děj ve kterým se knížka odehrává je zajímavý a plný tajemství, kterých jsem se nemohl nabažit. Děj je napínavý a nenechává vás dokud si nedočtete knížku do konce. Hlavní postavy jsou sympatické a uvěřitelné. Jsou sice trochu klišé, ale s tématem knížky sedí perfektně (i názvem). Knížka donutí člověka přemýšlet o umělé inteligenci a její možné zneužití, ale zároveň i využití. Co musím ale knížce vytknout, jsou docela časté chyby tisku, kde slovíčku chybělo písmenko, bylo zaměněné za jiné a často buď slovo nedávalo smysl nebo vzniklo jiné slovo, které měnilo smysl věty. To je, ale jediné mínus, které dávám knížce. Knížka se celkově povedla jako autorovy předchozí. Nemohu se dočkat na druhý díl.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076615854

  • 5 z 5 hvězdiček Jan Hulva registrovaný uživatel

    Krásně se čte, svět i postavy jsou parádně do detailu vymyšlené. Přečetl jsem to podstatě na jeden zátah a to nejsem nějak velký čtenář. Musím jen doporučit! Už se nemůžu dočkat na pokračování.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076615854

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš Brabec registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se četla skvěle.

    E-kniha, CooBoo, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Vojtech Slavik registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Wau! Opravdu jsem knihu precetl jednim dechem a zabralo mi to cca 13 hodin a muzu jen doporucit. Kniha je zajimava, napinava, jsou tam neocekavane situace a hlavne Vas nechava v napeti co se asi stane v dalsi kapitole. Na Steraka (Autora) se divam uz hromadu let na YouTubu/twitch a vidim jak na sobe tvrde pracuje a jakou ma ohromnou disciplinu a to se odrazi i na teto knize. Je vybrousena a nejsou v ni prazdna mista Je fakt poutave napsana, vybavilo se mi i spousta videoher pri cteni a i par chvil ze stremu od Steraka. Mam fakt radost, ze jsem si ji koupil a hlavne precetl. Diky Steraku a tesim se na dalsi dil.

    E-kniha, CooBoo, 2022,

  • 3 z 5 hvězdiček Karolína Flídrová registrovaný uživatel

    Všechny ty odborné popisy a názvy to nebylo moc pro mě. Měla jsem problém zapamatovat si určité názvy pro věci. Nicméně námět na knihu mi přišel dost zajímavý a možná někdy v daleké budoucnosti reálný. Tématem jsou roboti a jejich zneužití, děj se odehrává v době, kdy místo prezidentů vládnou roboti. Zároveň kniha obsahuje černobílé ilustrace, které vám pomohou si představit, jak například vypadá takový Arak, což je kombinace robota, zvířete a člověka. Odkaz lidské mysli si pohrává s myšlenkou, co tu po nás zůstane, až tu nebudeme. Donutí tak čtenáře přemýšlet o své vlastní cestě a vlastním odkazu, přiměje vás začít uvažovat o budoucnosti. Kniha je vyprávěna třemi hlavními postavami – Eledem, Dreyem a Alvou. Díky střídání kapitol jsme tak mohli nahlédnout, co si v danou chvíli myslí každý z nich a jaký je jejich názor na svět. Co mi trochu vadilo bylo, že jakákoliv překážka pro ně nebyla žádný problém a vyřešili ji mávnutím proutku. Kapitoly, kde se vyskytovala Alva mě bavily asi nejvíc. Bohužel nedostala ale tolik prostoru, kolik by si zasloužila. Ze všeho nejvíce mě ale bavila postava Atyho, ale kdo nebo co to je, už budete muset zjistit sami. Bylo zde i skvěle nastíněno, že ne všechny postavy, které jsou považovány za zlé, jsou skutečně uvnitř zlé a že bychom neměli všechny házet do jednoho pytle. Do dalších dílů se nejspíše pouštet nebudu, ale musím říct, že konec knihy mě mile překvapil. Výsledný důvod toho všeho byl skvělý, a bylo to dobře promyšlené. I když se mohlo zdát, že ten kdo za tím vším stojí, je krutý. Dělal zkrátka to, co musel, aby lidstvo připravil čelit hrozbám. Za tohle má u mě autor palec nahoru. Moc děkuji nakladatelství @Albatros za poskytnutí knihy. #spoluprace IG: @strana394

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076615854

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dle mého názoru Sterakovo slabší dílo, bohužel. Jeho fantasy Arilu miluju, to prostředí, styl psaní a postavy mi tam sedly daleko lépe než tady. Pár věcí mi tu přišlo málo vysvětlené a děj unáhlený. Jinak ale skvělý nápad, který byl dobře zpracovaný.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076615854

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Knížka mě překvapila, bál jsem se sci-fi žánru, ale nakonec mě to velmi mile překvapilo. Hlavní postavy si mě dokázaly snadno získat, už se těším na pokračování. Občasné překlepy mě chvílemi mátly, chtělo by to lepšího korektora :(

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076615854

  • 5 z 5 hvězdiček Lukáš Pauliny registrovaný uživatel

    Přečteno na 3 sezení, samo o sobě dost vypovídající. Kniha je napsaná čtivě, místy napínavá, nechybí ani vtip a hlavní záporná postava je naprosto perfektní.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076615854

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 244 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora