4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazba447 Kč
Běžně 499 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Kniha šéfkuchaře, který cestuje po světě a vede semináře o grilování, pokrývá všechny problémy, které je třeba zvládnout, chceme-li uspořádat grilování: od výběru grilu přes tipy na suroviny, základní grilovací techniky, tajemství marinád až k přípravě vlastních jídel včetně různých příloh. Nalezneme zde 500 receptů - z ryb, plodů moře, drůbeže,… Přejít na celý popis
Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací
Kniha šéfkuchaře, který cestuje po světě a vede semináře o grilování, pokrývá všechny problémy, které je třeba zvládnout, chceme-li uspořádat grilování: od výběru grilu přes tipy na suroviny, základní grilovací techniky, tajemství marinád až k přípravě vlastních jídel včetně různých příloh. Nalezneme zde 500 receptů - z ryb, plodů moře, drůbeže, masa i zeleniny. Vybírat si můžeme mezi předkrmy, které lákají hosty na hlavní událost večera (například krevetový špíz se sladkokyselou čili omáčkou), a hlavními jídly - za pozornost stojí třeba výborný platýs s ananasem, kachní prsa s bylinkami či jamajská vepřová žebra. Na grilu můžeme připravit také překvapivě široký výběr sladkých jídel - budou stylovou tečkou zahradního grilování. Kniha nám jistě pomůže učinit z grilování radostnou událost.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.