120 cvičení pro dobrou postavu

Autor Lydie Raisin

120 cvičení pro dobrou postavu - Lydie Raisin Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Cvičení je prevencí kardio-pulmonárních chorob, prostředkem k zachování fyzické ohebnosti a odolnosti a vůbec pomáhá k udržení dobré tělesné i duševní kondice. Kniha představuje vyzkoušený a úspěšný program každodenních deseti- až patnáctiminutových cvičení rozvržených na dobu jednoho měsíce, rovnoměrně procvičujících a zpevňujících všechny části… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Cvičení je prevencí kardio-pulmonárních chorob, prostředkem k zachování fyzické ohebnosti a odolnosti a vůbec pomáhá k udržení dobré tělesné i duševní kondice. Kniha představuje vyzkoušený a úspěšný program každodenních deseti- až patnáctiminutových cvičení rozvržených na dobu jednoho měsíce, rovnoměrně procvičujících a zpevňujících všechny části těla. Autorka nabízí čtenářům dvě možnosti využití programu. Řízenou metodu, kdy se každodenní cvičení provádí tak, jak je popsáno v publikaci a každý měsíc se mění nabízené varianty, a osobní metodu, při níž si každý do denního programu vybírá cviky podle svého, například na procvičení určité tělesné partie, a jiná cvičení vynechává. Jednotlivé cviky jsou podrobně popsány a jsou doplněny nákresem a vysvětlením, proč tento cvik cvičit, jak při cvičení dýchat, kolikrát cvik opakovat a jaký zvolit rytmus, a jaké mohou být jeho varianty. Cvičení jsou doplněna krátkými testy týkajícími se dietetiky a zdraví.
Lydie Raisin je profesorkou tělesné výchovy a má dlouhodobé zkušenosti ve výuce a vedení tělovýchovných kurzů. Je také autorkou úspěšných publikací na téma udržování tělesné kondice a různě zaměřených programů cvičení tělesného rozvoje.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
Rozměr
148 x 202 x 18
jazyk
čeština
Počet stran
168
datum vydání
1.01.2010
isbn
978-80-7367-704-6
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
6.02.2019
ean
9788073677046

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Alice registrovaný uživatel

    Cviky v této knížce nejsou špatné, některé jsou obtížnější na provedení, cvičila jsem podle toho asi 2 měsíce a neviděla jsem výsledky,tak jsem to vzdala, ale alespoň jsem se každý den trochu pohýbala.

    Kniha, PORTÁL, 2010, 9788073677046

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda