151 dní Pacifickou hřebenovkou - Dobrodružství Holky s bucket listem

151 dní Pacifickou hřebenovkou - Dobrodružství Holky s bucket listem

Kniha ( pevná vazba )

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Lucie je holka, která si plní přání, holka, která je odhodlaná jít za svým snem, a holka, která se rozhodla projít Pacific Crest Trail, dle spousty lidí nejnáročnější dálkovou pěší trasu na světě, vedoucí z Kalifornie přes Oregon a Washington až ke kanadským hranicím (4 300 km). A povedlo se jí to. A přežila to. A že to párkrát bylo o vlásek.A ve… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lucie je holka, která si plní přání, holka, která je odhodlaná jít za svým snem, a holka, která se rozhodla projít Pacific Crest Trail, dle spousty lidí nejnáročnější dálkovou pěší trasu na světě, vedoucí z Kalifornie přes Oregon a Washington až ke kanadským hranicím (4 300 km). A povedlo se jí to. A přežila to. A že to párkrát bylo o vlásek.
A ve své knize nepíše jen o tom, jaké to bylo, jít bez přípravy divočinou, ale taky o tom, jak taková věc člověka změní. A že když se pro něco rozhodnete a zatnete zuby, dokážete všechno. A ještě se u toho hodně naučíte, dost se nasmějete, najdete pravá přátelství a možná i lásku.

Sdílet 0

Nakladatel
Universum
Vydání
1
isbn
978-80-7617-472-6
Počet stran
392
datum vydání
20.06.2019
ean
9788076174726
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
15.09.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 32 hodnocení čtenářů

22× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Skácelová registrovaný uživatel

    Úžasná, motivační knížka, po dočtení vyběhnete ven. ☺️

    Kniha, Universum, 2019, 9788076174726

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Koutná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá knížka u které se člověk zasměje a zároveň má chuť vyrazit někam na trek

    Kniha, Universum, 2019, 9788076174726

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh Lucie, holky, která se rozhodne splnit jedno ze svých přání a vyrazí na Pacific Crest Trail, dle spousty lidí nejnáročnější dálkovou pěší trasu na světě, vedoucí od mexických až ke kanadským hranicím (4 300 km). Prožíváme s ní úspěchy, neúspěchy, přátelství, dobrodružství, ale hlavně její pohled na svět a jak jí cesta změnila. Příběh je psaný formou deníkových zápisů, které ne každému vyhovují, neboť spousta věcí se zde opakuje, jsou si podobná rána i pobyty ve městech. Kolikrát jsem měla u čtení chuť na burger, neboť právě ten je v knížce zmíněn snad nejčastěji :-D Vyprávění mě moc bavilo, dozvěděla jsem se spoustu zajímavých informací, „podívala“ jsem se na zajímavá místa, „potkala“ zajímavé lidi. Celá kniha je psána humorně a s nadhledem, kolikrát jsem se u ní musela i nahlas smát. Někdy přišly i dojemné situace a i slzička ukápla. Nejslabší moment knihy pro mě bylo, když Lůca prožívala lásku, to jsem si připadala, že čtu holčičí love story pro puberťáky. Kniha je doplněna o spousty fotografií. U některých opravdu zrak přechází. Jen škoda, že jim není věnováno víc prostoru.

    Kniha, Universum, 2019, 9788076174726

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Aloyová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Lucie a její první knížka, putovani po PCT. Vtipné, prima čtení. Líbí se mi způsob vyprávění.

    E-kniha, Universum, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Martinu registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná kniha.

    E-kniha, Universum, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Lukáš Wolf registrovaný uživatel

    151 dní pacifickou hřebenovkou je stejně úžasná kniha, jako úžasná je i její autorka. A ona to není nadsázka, nebo snad slepý obdiv. Autorčina prvotina je tak trochu i zpověď, o přerodu městské pubertální holky, do velmi cílevědomé mladé ženy. Kniha je stejně ztřeštěná, jako byla autorka sama, ve chvíli, kdy se rozhodla ujít, asi nejikoničtější dálkový treil, od Mexických hranic, až k těm Kanadským. PCT je fenomén, ročně se na něj vydává až 6000 chodců, ale dojde jen hrstka. Pro hodně lidí touha a sen, ale také strašák. A tato bláznivka tam v trhne, nepřipravená, nezkušená, naivní, ale odhodlaná. A stane se fenoménem roku 2018. Kniha je trochu pubertálně ztřeštěná, ale kdo Lucku trochu více pozná, pochopí. :) Tohle je prostě ona. Holka s bucket listem. A tak se u knihy budete bavit, smát se a nevěřícně kroutit hlavou. Později už ale budete putovat po jejím boku a užívat si každý jeden den, na této cestě. Alespoň já se bavil. A pokud máte rádi chůzi a přírodu a volnost a dobrodrůžo, budete po přečtení pokukovat po svém batohu a zahrávat si s myšlenkou, kdy voláte šéfovi, podáváte výpověď v práci a vyrážíte na pět měsíců vstříc absolutní svobodě. Jooo tato kniha to umí. Nakopne vás.

    Kniha, Universum, 2019, 9788076174726

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 357 Kč Nápověda
Další knihy autora