Zázrak v plechovce

Autor C.D. Payne

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Užijte si nejnovější zábavné dobrodružství s Divočákem Flintem, který jako by byl starším bratrem ďábelsky inteligentního Nicka Twispa, a Univerzitou, skoro jeho starší sestrou se sexy hříšným tělem.   Od autora slavné série Mládí v hajzlu!   Je léto roku 1949. Studená válka nabírá na obrátkách, do amerických domácností… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Užijte si nejnovější zábavné dobrodružství s Divočákem Flintem, který jako by byl starším bratrem ďábelsky inteligentního Nicka Twispa, a Univerzitou, skoro jeho starší sestrou se sexy hříšným tělem.

 

Od autora slavné série Mládí v hajzlu!

 

Je léto roku 1949. Studená válka nabírá na obrátkách, do amerických domácností proniká televize, na stříbrném plátně vzdychají prsaté filmové divy, dělníci stávkují a lidé se houfně přesouvají z měst do kempů, aby strávili dovolenou v přírodě. A z ohijského Erie vyráží ve starém veteránu po strýci, obývaném léta jen myší kolonií, čerstvý maturant Wilder S. Flint, aby pátral po tajemném prodejci zázračného krému, se kterým mu utekla dívka jeho srdce. Putování to bude dlouhé, provázené zajížďkami, bizarními setkáními a zastávkami, díky kterým Divous Wilder pochopí, že život nikdy neběží tak, jak si ho naplánujeme. Jaké štěstí, že ho na cestě provází nekonvenční a nebojácná stopařka Verity zvaná Univerzita, se kterou je každý den plný nečekaných příhod a noc plná překvapení.

 

Kniha zahrnuje i bonus v podobě povídky o jednom poněkud kuriózním recyklačním projektu.

 

***

 

C. D. Payne je americký volnomyšlenkář a spisovatel. Proslavil se především sérií kultovního deníku Mládí v hajzlu. (Nakladatelství JOTA). Vystudoval historii evropských zemí na Harvardu, poté se živil jako redaktor, grafik, reklamní textař či fotograf. Měl asi třicet zaměstnání, a žádné se mu podle jeho slov nelíbilo. V současné době se věnuje provozu svého nakladatelství Aivia Press, muzeu karavanů a psaní beletrie. Žije v Sonoma County, severně od San Franciska. V Nakladatelství JOTA kromě kultovního Mládí v hajzlu dále vyšly knihy: Holubí mambo (1999), Americké krásky (2006), Neviditelný (2012), Dědictví (2013), Brenda Veliká (2013), Nestydaté plavky (2015).

 

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
200
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Lucie Semotánová registrovaný uživatel

    Trošku slabší kniha autora, přesto stále baví poutavým road příběhem mladého nezkušeného chlapce, který na své cestě zažívá někdy až neuvěřitelné situace.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650979

  • 4 z 5 hvězdiček ykwia registrovaný uživatel

    Ľahké, osviežujúce čítanie na leto. Oplatí sa otvoriť aj keď máte len pár minút a prečítať 1-2 stránky. Za mňa spokojnosť.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075650979

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora