Mládí v hajzlu: Nadržený rebel

Autor C.D. Payne

E-kniha

Mládí v hajzlu: Nadržený rebel E-kniha

Autor C.D. Payne

Součástí série: Mládí v hajzlu 10. díl z 11

E-kniha

  • Ihned ke stažení

I desátý díl kultovní ságy vás pozve na adrenalinovou jízdu plnou charakteristicky twispovských kotrmelců a nekorektního humoru. Tyhle prázdniny začínají pro rodinu Twispových slibně. Nick mladší má svou milovanou Almy, na obzoru se rýsuje větší role ve sledovaném seriálu a ke všemu konečně povyrostl. Nick starší snad už definitivně našel svou… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

I desátý díl kultovní ságy vás pozve na adrenalinovou jízdu plnou charakteristicky twispovských kotrmelců a nekorektního humoru.

Tyhle prázdniny začínají pro rodinu Twispových slibně. Nick mladší má svou milovanou Almy, na obzoru se rýsuje větší role ve sledovaném seriálu a ke všemu konečně povyrostl. Nick starší snad už definitivně našel svou pravou lásku v Treez, se kterou čeká dítě, a navíc mu nabídli bohatě honorovanou roli dvorního žongléra starověkého čínského císaře ve filmu natáčeném na Tchaj-wanu. Takže sluncem zalitá idyla? Ale kdepak, tohle je přece kniha o Twispech!

Napřed se záhadně vypaří Almy. Brzy se ukáže, že za jejím zmizením stojí rodiče, jimž není zrovna po chuti dceřina rozjíždějící se herecká kariéra ani nezřízený sexuální život, a tak se rozhodli odvelet dceru k příbuzným do Egypta a nechat ji tam už nafurt. Chce-li svou milovanou zachránit před životem na ztracené vartě na konci světa, nezbývá Nickovi než vyrazit za ní. Jenže jak, když mu otec v předtuše pořádného průšvihu zabavil pas? A dokáže v její nepřítomnosti ovládnout své pudy? I to filmování na Tchaj-wanu vypadá poněkud podezřele. Čerstvému ženáči Nickovi staršímu klepou každý večer na dveře překrásné dívky (a nejen ty), které s ním touží strávit noc. Stojí za tím jeho neodolatelný sex-appeal, nebo to má něco společného s tajemným obdivovatelem Treez, který ji zahrnuje drahými dárky?

Sdílet 0

série
Mládí v hajzlu 10. díl z 11
Další ze série
7. Mládí furt v hajzlu
8. Mládí imrvére v hajzlu
9. Mládí v hajzlu: Povolení prudit
10. Mládí v hajzlu: Nadržený rebel
11. Mládí v hajzlu: Z deště pod okap
kategorie
E-knihy » Beletrie
Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
292
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Hajkova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Vtipný a čtivý příběh, nutnost pro každého milovníka Mladí v hajzlu

    Kniha, Jota, 2020, 9788075656346

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 198 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora