Společníci E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Drowský odpadlík Drizzt Do’Urden si stýská po svých starých přátelích, bývalých Společnících síně. Do jedné řeky dvakrát nevstoupíš, ale možná je tu jiskra naděje. Píseň bohyně Mielikki má zázračnou moc. Catti, Bruenor, Regis a Wulfgar dostávají druhou šanci. Má to však háček. Kdo se chce znovu narodit, musí i znovu dospět – ale co když je to… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Drowský odpadlík Drizzt Do’Urden si stýská po svých starých přátelích, bývalých Společnících síně. Do jedné řeky dvakrát nevstoupíš, ale možná je tu jiskra naděje.

Píseň bohyně Mielikki má zázračnou moc. Catti, Bruenor, Regis a Wulfgar dostávají druhou šanci. Má to však háček. Kdo se chce znovu narodit, musí i znovu dospět – ale co když je to dítě se vzpomínkami, schopnostmi a zkušenostmi dospělého? Někdejší druhové budou muset každý na vlastní pěst ustát výzvu bohyně, která je vrhne do náročných situací, ať už jde o boj muže proti muži, útoky nemrtvých, o magická klání nebo výjimečné dary, kvůli kterým jsou vystavováni tvrdým zkouškám a jejich život visí mnohokrát na vlásku. Možná se chýlí ke konci i Mor kouzel, a tato zásadní změna je zastihne buď nepřipravené, nebo naopak ve výjimečné výhodě – možná se však totéž dá říci i o jejich nepřátelích.

Čeká je setkání s Drizztem, nebo tuto jedinečnou šanci promarní? R. A. Salvatore opět prokazuje nezměrné množství kreativity ve chvíli, kdy již svět nad oblíbenými postavami láme hůl, a s řemeslnou precizností nás uvádí zpět do říše Forgotten Realms, aby plynule navázal na předchozí dobrodružství.

Sdílet 0

Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora