Maestro E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V Menzoberranzanu se zjevilo něco strašlivého, nevyslovitelného, obrovského, co šíří smrt a zkázu. Prvorozený v Gauntlgrymu se probouzí, Catti a Gromph tak vyrazí do Luskanu, k troskám jediné moci, která může udržet netvora pod kontrolou. Škody napáchané Zatemněním, válkou a démony, kteří pustoší Temné říše, otvírají trhliny napříč celým Severem.… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V Menzoberranzanu se zjevilo něco strašlivého, nevyslovitelného, obrovského, co šíří smrt a zkázu. Prvorozený v Gauntlgrymu se probouzí, Catti a Gromph tak vyrazí do Luskanu, k troskám jediné moci, která může udržet netvora pod kontrolou. Škody napáchané Zatemněním, válkou a démony, kteří pustoší Temné říše, otvírají trhliny napříč celým Severem. Některé škody se možná nikdy nepodaří napravit.

A Drizzt se vrací domů. Ale ne do Mitrilové síně. Ne na Planinu ledového větru. Míří do Menzoberranzanu. Bruenor je připraven vyrazit na cestu spolu s ním a vzít s sebou i celou armádu trpaslíků, aby jednou provždy ukončil hrozbu, kterou Menzoberranzan představuje, jenže Drizzt musí nejdříve zjistit, co se vlastně děje. Trpasličí armády možná vůbec nebude potřeba. Pavoučí město už mohlo podlehnout démonům a jejich zákeřnému princi. Jenže i kdyby to byla pravda, proč by se s tím měli démoni spokojit?

Maestro začíná tam, kde skončil Arcimág, vrhá Drizzta do zatím nejnebezpečnějšího dobrodružství a přináší akci, napětí, oblíbené postavy, temné elfy, netvory a démonské prince, které Drizztovi fanoušci zbožňují.

Sdílet 0

série
Forgotten Realms - Návrat domů 2. díl z 3
Další ze série
1. Arcimág
2. Maestro
3. Hrdina
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora