Tajemství škorpiona E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Legenda o zlatém pokladu opět ožívá… Když ve městě duchů kdesi v poušti Nového Mexika agentka FBI Corrie Swansonová spolu s archeoložkou Norou Kellyovou najde podivnou mumifikovanou mrtvolu a starobylý zlatý kříž, netuší, že jsou na stopě něčeho mnohem většího, než je legendární poklad Apačů. Co hledal muž, který měl problémy… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Legenda o zlatém pokladu opět ožívá…

Když ve městě duchů kdesi v poušti Nového Mexika agentka FBI Corrie Swansonová spolu s archeoložkou Norou Kellyovou najde podivnou mumifikovanou mrtvolu a starobylý zlatý kříž, netuší, že jsou na stopě něčeho mnohem většího, než je legendární poklad Apačů.

Co hledal muž, který měl problémy se zákonem, v opuštěném hornickém městečku kdesi v Novém Mexiku? A jak s tím souvisí nález mumifikovaného těla ve sklepě prázdné budovy? Na tyto otázky má odpovědět začínající agentka FBI Corrie Swansonová. Nudný případ „za trest“ se však pro mladou ženu brzy změní v nebezpečnou profesní i osobní výzvu, kdy musí dokázat nejen svému školícímu důstojníkovi, co v ní je. Corrie si k vyšetřování přizve excelentní archeoložku Noru Kellyovou, s níž se nedávno seznámila při své první velké akci.

Společně odhalí velice znepokojivé informace: zesnulý zahynul před více než sedmdesáti lety ve velkých bolestech, v embryonální poloze, s vyděšeným výrazem v obličeji a z těla se mu ve velkých kusech odlupovala kůže. Pod tělem navíc objeví cenný španělský kříž ze 16. století. Když se jim podaří tělo identifikovat, a dokonce určí i neuvěřitelnou příčinu smrti, spustí tím lavinu událostí, ve kterých se prolínají dávná děsivá tajemství i nové hrozby.

Obě ženy postupně odkrývají indicie vedoucí k legendárnímu pokladu Apačů – a přitom čelí vojenskému spiknutí, rozsáhlé zločinecké síti i obyčejné lidské touze po zlatě a bohatství. A v samotném závěru se ukáže i agent Pendergast a najde nejdůležitější kousek skládačky celého spletitého příběhu.

Román Tajemství škorpiona je po Ztracených kostech druhým dílem série, v níž archeoložka Nora Kellyová spolupracuje s agentkou FBI Corrií Swansonovou, mladou chráněnkou agenta Pendergasta.

Sdílet 0

autoři
Lincoln Child | Douglas Preston
série
Lincoln Child 2. díl z 3
Další ze série
1. Ztracené kosti
2. Tajemství škorpiona
3. Bouře
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
vyšetřování FBI
Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Zlata Paličková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    na začátku nic moc, ale pak mě děj chytil a hltala jsem až do konce, že se vyhlášený agent objevil až na konci vůbec nevadilo, jen ten obrovský zlatý poklad mě poněkud překvapil svou velikostí, jinak OK

    Kniha, BB art, 2021, 9788075955142

  • 5 z 5 hvězdiček Gábina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha super,jako všechny těchto autorů.

    Kniha, BB art, 2021, 9788075955142

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora