Šifra E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V šestnácti letech se Nině Guerrerové podařilo uniknout ze smrtící pasti sériového vraha. O jedenáct let později je z ní dospělá žena, zvláštní agentka FBI, která si nenechá nic líbit – a která si poté, co internetem proletí video, na němž se efektivně vypořádává s útočníky, kteří ji napadli ve virginském parku, získá i legie fanoušků. Jenže… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V šestnácti letech se Nině Guerrerové podařilo uniknout ze smrtící pasti sériového vraha. O jedenáct let později je z ní dospělá žena, zvláštní agentka FBI, která si nenechá nic líbit – a která si poté, co internetem proletí video, na němž se efektivně vypořádává s útočníky, kteří ji napadli ve virginském parku, získá i legie fanoušků.
Jenže se dívá i někdo jiný.

Někdo, kdo Nině nemůže zapomenout starou křivdu.

Odhodlaný potrestat tu, která mu unikla, spáchá vrah z Nininy minulosti brutální zločin, jen aby ji zatáhl do vyšetřování. Tím ovšem jeho hra teprve začíná. A díky internetu se do ní tentokrát zapojí víc lidí než kdy dřív.
Jeho hádanky a slovní hříčky z něj možná udělaly zvrhlou hvězdu sociálních sítí – tajemného virtuálního ducha přezdívaného Šifra –, ale pro Ninu je pořád tím, kým byl kdysi: zrůdou přiživující se na utrpení slabších.
Aby ho dopadla, musí se spojit se spolupracovníkem FBI, psychoanalytikem Dr. Jeffrey Wadem. I jeho pronásledují stíny z minulosti, jenom společně však mají šanci – stopu za stopou, oběť za obětí – chladnokrevného vraha najít.

Začíná závod s časem, který sleduje celý svět.

Sdílet 0

série
Nina Guerrera 1. díl z 3
Další ze série
1. Šifra
2. Hadí oči
3. Sokolník
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Ondřej Jansa registrovaný uživatel

    Skvělá kniha. Je vidět že autorka ví o čem píše.

    Kniha, Grada, 2021, 9788076251625

  • 5 z 5 hvězdiček Nyx3001 registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nádherně zpracovaná kniha. Krásně se četla a napínavá až do konce. Za me 5 hvězdiček. Těším se na dalši knihu od autorky.

    Kniha, Grada, 2021, 9788076251625

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Jooo tohle byla fenomenální jízda! Nina Guerrerová, zvláštní agentka FBI – vnesla příval nové energie do thrillerového světa! Kniha nešla odložit, věřím, že někdo zdatnější ji přečte klidně na posezení! Je to tak výborný příběh, drama a napětí stříká z každé stránky, že knihu prostě neodložíte! Ninu a celý její tým si postupně zamilujete a budete jim všem fandit, aby hon za sériovým vrahem byl úspěšný! A musím uznat, že pachatel není žádný amatér, ale naopak má své činy promyšlené do posledního detailu, takže to s ním náš tým nebude mít vůbec lehké. Celý příběh sviští nemá žádné hluché místa, neskutečně mě udržoval v napětí a v takovém tom stavu, ještě jednu kapitolu, ještě jednu kapitolu  Prostě chcete vědět, co bude dál a jak se příběh bude vyvíjet. Moc se mi líbilo, jak Isabella Maldonado vystavěla celý příběh. Z děvčátka odhozeného v popelnici se nám vyklubala skvělá agentka FBI. Neměla to v životě lehké, ale ukázala nám, že vše jde, když má člověk silnou vůli a nechce se smířit s prohrou… Mám moc ráda knihy nebo i filmy, ve kterých vystupují silné ženy a tady máme jednu hodně silnou – sám vrah ji nazval „BOJOVNICÍ“ a zcela oprávněně! Já bych si moc přála víc takových sérií, jsem opravdu nadšená, a chci číst další knihy autorky! Na začátku každého příběhu o sériovém vrahovi si vždycky říkám, tak čím nás autorka nebo autor překvapí??? Bude to klišé, a nebo se stane něco, čím mě autor dostane a posadí na zadek? A tady se to jednoznačně stalo! Příběh je už od první stránky velmi čtivý a originální! Určitě vřele doporučuji všem čtenářů, kteří hledají a ještě nenašli skvělý thriller, tohle se Vám bude na 100 % líbit! Slibuji!

    Kniha, Grada, 2021, 9788076251625

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora