Hadí oči E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Smrt celé rodiny ve spánku je sama o sobě nepředstavitelnou tragédií. Speciální agentka FBI Nina Guerrerová a tým profilovačů FBI, k nimž patří, však mají prověřit možnost, že celá záležitost je ještě o poznání děsivější. Existuje snad pojítko mezi touto událostí a případem trojnásobné vraždy, který se odehrál o čtyři roky dříve a 3 000… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Smrt celé rodiny ve spánku je sama o sobě nepředstavitelnou tragédií. Speciální agentka FBI Nina Guerrerová a tým profilovačů FBI, k nimž patří, však mají prověřit možnost, že celá záležitost je ještě o poznání děsivější. Existuje snad pojítko mezi touto událostí a případem trojnásobné vraždy, který se odehrál o čtyři roky dříve a 3 000 kilometrů dál?

Nejhorší obavy se záhy potvrdí, když detektivové narazí na stopu sériového vraha natolik zákeřného, že jeho bestiální zločiny procházejí bez povšimnutí skoro 30 let. Nina navíc brutální zločin vnímá v osobní rovině: s každým místem činu v ní znovu rezonuje děsivý příběh o Lloroně, prokleté ženě z mexických legend, jež byla příčinou nejedné noční můry jejího dětství v sirotčinci.

Lidské zlo poznala Nina lépe než kdo jiný, ale krvavá hra se tentokrát odehrává podle záhadného schématu, je znepokojivá, matoucí a plná neznámých. Na cestě po stopách ukazujících nečekaným směrem se Nina ocitá mnohem blíž vlastní nepoznané minulosti, než by jí bylo milé.

Čas se krátí, a zatímco se zužuje okruh podezřelých, dávné události se kuriózní shodou náhod střetnou s přítomností a donutí Ninu k nejvyšší myslitelné oběti.

Sdílet 0

série
Nina Guerrera 2. díl z 3
Další ze série
1. Šifra
2. Hadí oči
3. Sokolník
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
FBI
Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Rudolf registrovaný uživatel

    Jsem opravdu náročný čtenář, miluji thrillery, vybírám si autory. V posledních letech např. sérii MILLENIUM 1,2,3, jen ale od bohužel zemřelého Stiega Larssona. Dále pak knihy od Roberta Bryndzy, hlavně ale s Erikou Fosterovou. Náhodou jsem narazil na Izabelu Maldonado a.... stalo se. Super Šifra, neskutečně vynikající Hadí oči, a do třetice Sokolník. Knihy od takové autorky, která navíc byla u policie, následně pracovala u FBI, jsou absolutní špičkou. Díky a doufám že se s Ninou ještě nejednou potkám.

    Kniha, Grada, 2022, 9788076252042

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Měla jsem možnost přečíst si knihu před vydáním a jsem za to velmi ráda! Po přečtení prvního dílu jsem byla doslova natěšená, málo kdy se mi poštěstí, že pokračování vyjde takhle brzo…. Takže jsem moc měla tu velmi dobře, že jsem si první díl pamatovala a přála jsem si, aby Hadí oči byly aspoň stejně dobré. Ovšem: Hadí oči předčily všechna má očekávání! Příběh je brilantní, hlavní hrdinka Nina je úžasná, i když někdy až trochu sólistka, ale to tento příběh ještě více okořenilo. Já jsem hltala každou stránku, kroutily se mi prsty u nohou, když jsem pomáhala Nině i jejímu týmu ve vyšetřování  Je až neskutečné, jak mě měla autorka hrát a do příběhu, mám pocit, že jsem tam a původně můžu přihlížet… Skvěle propracovaná zápletka plus sériový vrah a silná ženská hrdinka je parádní kombinace, kterou já můžu  Koukala jsem na GR av originále už 3 díl vyšel, a už teď má velmi vysoké hodnocení. Moc se těším, co další nám autorka předvede! Je mi jasné, že to zase bude skvělá jízda! Tahle série je prostě boží a věřím, že dnes všem thrillerovým nadšencům!

    Kniha, Grada, 2022, 9788076252042

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 267 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora