Kacířův učeň E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

KDYŽ SE DOBRÉ ÚMYSLY VE ZLÉ ČINY OBRÁTÍ… Elave, mladý písař Williama z Lythwoodu, se vrací z pouti do Svaté země s pochmurným posláním – má za úkol dovézt tělo svého pána do rodného kraje, pohřbít ho v opatství svatého Petra a Pavla a předat jeho adoptivní neteři Fortunatě věno, které jí William odkázal. Nic však neproběhne… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

KDYŽ SE DOBRÉ ÚMYSLY VE ZLÉ ČINY OBRÁTÍ…

Elave, mladý písař Williama z Lythwoodu, se vrací z pouti do Svaté země s pochmurným posláním – má za úkol dovézt tělo svého pána do rodného kraje, pohřbít ho v opatství svatého Petra a Pavla a předat jeho adoptivní neteři Fortunatě věno, které jí William odkázal.

Nic však neproběhne podle plánu. Mladík je obviněn z kacířství a postaven před církevní soud. Krátce nato je navíc zavražděn písař rodiny Lythwoodových Aldwin, a Elave tak čelí nejen obvinění z kacířství, ale také z vraždy.

Klíčem k záhadám, jež obestírají nejen mladého Elaveho, nýbrž i celou rodinu Lythwoodových, je překrásná vyřezávaná schránka, kterou William odkázal Fortunatě. Podaří se bratru Cadfaelovi nalézt skutečného viníka, a zachránit tak nevinnému mladíkovi život?

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Doubravová registrovaný uživatel

    Další skvělá kniha od Ellis Peters.

    Kniha, Mystery Press, 2021, 9788075882875

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 174 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora