Svatý zloděj

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Brzy z jara léta Páně 1144 opatství svatého Petra a Pavla v Shrewsbury postihnou záplavy. Když se řeka vrátí do svých břehů, zděšení bratři zjistí, že zmizely ostatky svaté Winifredy, patronky kláštera. Vzala je snad velká voda? Nebo má v té záhadě prsty některý z návštěvníků opatství? A že se jich tam v ten nevlídný čas sešla opravdu pestrá… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Brzy z jara léta Páně 1144 opatství svatého Petra a Pavla v Shrewsbury postihnou záplavy. Když se řeka vrátí do svých břehů, zděšení bratři zjistí, že zmizely ostatky svaté Winifredy, patronky kláštera. Vzala je snad velká voda? Nebo má v té záhadě prsty některý z návštěvníků opatství?

A že se jich tam v ten nevlídný čas sešla opravdu pestrá sbírka. Dva putující benediktinští mniši, hrabě z Leicesteru, postarší trubadúr se svým podkoním a zpěvačkou… Zkušený znalec lidských povah bratr Cadfael má hned od začátku podezření, že ne každý z nich je takový, jak se na první pohled jeví.

Stín podezření se rychle usadí na ramenou neupřímně působícího benediktina Tutila. Jeho vinu či nevinu by mohl potvrdit očitý svědek, než však dostane příležitost promluvit, je úkladně zavražděn. Někdo se zjevně snaží zamést stopy…

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
Vydání
1
isbn
978-80-7588-413-8
Počet stran
272
datum vydání
13.02.2023
ean
9788075884138
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Pavel Špulák registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Hodně zajímavé čtení. Čte se jedním dechem tak jako všechny detektivky z této série.

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884138

  • 5 z 5 hvězdiček KVĚTA PETRUŠOVÁ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    PO OPADNUTÍ VELKÉ VODY PŘI JARNÍCH ZÁPLAVÁCH MNIŠI Z OPATSTVÍ VE SHREWSBURY ZJISTÍ, ŽE SE ZTRATIL RELIKVIÁŘ S OSTATKY ZDEJŠÍ PATRONKY, SVATÉ WINIFREDY. I KDYŽ PROHLEDAJÍ KDE CO A NENECHAJÍ TÉMĚŘ KÁMEN NA KAMENI, SVOU PATRONKU NENAJDOU, A TAK VŠE OHLÁSÍ ZDEJŠÍMU ŠERIFOVI. TEN POŽÁDÁ OPATA, ABY MU MOHL POMÁHAT BRATR CADFAEL A TEN SOUHLASÍ. JAK SE UKÁŽE, RELIKVIÁŘ NEODNESLA VELKÁ VODA, ALE BYL UKRADEN NĚKTERÝM Z HOSTŮ, KTEŘÍ TOU DOBOU V KLÁŠTEŘE POBÝVALI. ALE KTERÝ? JEDEN Z VYSOCE POSTAVENÝCH ŠLECHTICŮ?TRUBADÚR,KTERÝ HLEDÁ BOHATÉHO MECENÁŠE NEBO TI DVA BENEDIKTINŠTÍ BRATŘI, KTEŘÍ U NICH HLEDAJÍ JAKOUKOLIV POMOC PRO SVŮJ ZNIČENÝ KONVENT? CADFAEL MÁ SICE SVÉ PODEZŘENÍ, ALE JAK HO PROKÁZAT, KDYŽ JEDINÝ SVĚDEK, KTERÝ VIDĚL ZLODĚJE A JEMUŽ NEVĚDOMKY POMOHL, BYL ZABIT? I KDYŽ SE WINIFRED NAŠLA A VRÁTILA SE ZPÁTKY NA SVÉ MÍSTO, ZLODĚJ ANI VRAH JEŠTĚ NEBYL DOPADEN.NEBYL BY TO ALE CADFAEL, ABY SI NEVĚDĚL RADY.

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884138

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 312 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora