Štěstí má barvu levandule E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Babička vypadla z okna! Taková zpráva by Penelope, které všichni říkají Pepe, převrátila život naruby, i kdyby už nebyl v troskách. V práci dostala výpověď a od přítele kopačky po telefonu. A tak je vlastně ráda, že se musí postarat o babičku místo toho, aby řešila svůj vlastní život. Hned vyrazí do malého penzionu v Provenci, kde… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Babička vypadla z okna! Taková zpráva by Penelope, které všichni říkají Pepe, převrátila život naruby, i kdyby už nebyl v troskách. V práci dostala výpověď a od přítele kopačky po telefonu. A tak je vlastně ráda, že se musí postarat o babičku místo toho, aby řešila svůj vlastní život. Hned vyrazí do malého penzionu v Provenci, kde se sestrou trávily u babičky každé prázdniny. Jenže tam jsou už hosté, o které je třeba se postarat, a babička si poleží v nemocnici.

A tak se Pepe s chutí pustí do práce. Mezi péčí o hosty, pečením francouzských dezertů a procházkami po fialových lánech levandule si uvědomí, že je konečně šťastná. Postupně najde sílu dát do pořádku svůj život i vztahy. Uvědomí si, že pravou lásku měla celou tu dobu přímo u nosu?

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2021
  • Helena Kubelková Helena Kubelková

    Celý příběh na mě v celku působil dobře, možná bych jen vynechala pár dějových linek a tím tak děj udělala odlehčenější. Na můj vkus byla Pepe až moc zaneprázdněná svými myšlenkami a zvláštně traumatizovaná. Ve výsledku jsem ale moc ráda s hlavní hrdinkou strávila nějaký čas v Provence.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Špringlová registrovaný uživatel

    Anotace knihy začínala zhruba takto: život Penelope, které všichni říkají Pepe, se v jedné krátké minutě převrátil naruby - v práci ji čekala výpověď, doma zase kopačky od přítele. Ajajaj...Zní to jako začátek asi milionu dalších romantických knih. Nic originálního, ale přesto jsem se do této Provence provoněné knížky s radostí pustila. Znáte to - prožíváte zrovna nějakou bolůstku, a tak sáhnete po knižním titulu, u kterého nemusíte zrovna přemýšlet. Bohužel děj, průběh i rozuzlení je tady dost předvídatelné. Přesto mě dokázala autorka svým stylem psaní vtáhnout do děje, tak lehké a stylově nenáročné čtení to bylo! Kapitola ubíhala za kapitolou a já měla ani ne za den přečteno. Romanťárna jak vyšitá, co splnila to, co svou obálkou slibovala. Sluncem prozářený příběh Penelope, která se přestěhuje do babiččina penzionu, aby se postarala o jeho hosty, ozdobený špetkou cukru v podobě lákavých tradičních francouzských dezertů a laskomin. Penelope zde uplatňuje nejen svou vášeň pro pekařinu, ale poznává i svět, ve kterém byla dlouhé roky tolik zaslepena. Zjišťuje nejen babiččino dávné tajemství, ale otevírá svou vlastní tajnou skříňku ukrytou v srdci, ve kterém už dlouhá léta vládne jméno jen jediného muže. Všechny postavy v knize mi byly sympatické, upřímný humor mě čekal i při pasážích s hosty penzionu , kteří měli nakonec v celém příběhu větší roli, než jsem zprvu očekávala. Pokud jste fanoušky knih Julie Caplin a filmu Dopisy pro Julii - tak tohle je spojení těchto dvou dokonalostí. Tudíž určitě nebudete zklamaní. Přesto strhávám hvězdičky za předvídatelnost děje a ztvárnění romantické linky přes telefonáty a sms zprávy. Tam mi chyběl ten správný feeling face to face.

    Kniha, Grada, 2021, 9788027112661

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Voleská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Snadná letní oddechovka, dostala jsem přesně to, co jsem od knihy čekala.

    E-kniha, Cosmopolis, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Miška registrovaný uživatel

    Super oddychovka. Dej nebol dynamický, plynul jemne, ale ani na chvíľu som sa nenudila. Ideálne letné čítanie.

    Kniha, Grada, 2021, 9788027112661

  • 5 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Hezký příběh, příjemné čtení pro uklidnění, pro pohodu s nádechem romantické Provence. Doporučuji.

    Kniha, Grada, 2021, 9788027112661

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 256 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora