Stesk po krvi E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Z propasti času se vrací chladnokrevný vrah — a žádná žena před ním není v bezpečí. Městečkem v severní Itálii otřese několik brutálních vražd. A policejní vyšetřování se ocitá ve slepé uličce… Těla zavražděných žen jsou zohavená a vykazují známky kanibalismu. Nedaleko nich vždy leží jehly uspořádané jako při zvláštním magickém rituálu a na místě… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Z propasti času se vrací chladnokrevný vrah — a žádná žena před ním není v bezpečí.

Městečkem v severní Itálii otřese několik brutálních vražd. A policejní vyšetřování se ocitá ve slepé uličce… Těla zavražděných žen jsou zohavená a vykazují známky kanibalismu. Nedaleko nich vždy leží jehly uspořádané jako při zvláštním magickém rituálu a na místě činu se pokaždé objeví tajemný krvavý nápis.

Zatímco policie sleduje falešnou stopu a nepolapitelný vrah znovu udeří, případu se začne věnovat neobvyklá novinářská dvojice: zkušený matador kriminální žurnalistiky Marco Besana, jemuž hrozí předčasný odchod do důchodu, a praktikantka Ilaria Piattiová, která je kolegům v redakci kvůli své nešikovnosti pouze pro smích.

Spojuje oběti něco víc než jen skutečnost, že jsou to ženy? A jakou souvislost to všechno má s prvním známým italským sériovým vrahem, který zemřel před více než sto lety?

----

Krimi román Stesk po krvi považuji za nesmírně silný a působivý díky dvěma skvělým hlavním postavám a fascinující zápletce, která rozhodně není nudná a odlišuje se od ostatní produkce. […] Atmosféra mě okamžitě dostala. K hloubce a napínavosti příběhu přispívá i vylíčení událostí z vrahovy minulosti.
- Eva Schubertová vedoucí redaktorka Penguin Verlag

Dobře napsaná a poutavá detektivka, která čerpá zároveň z historie i ze současnosti. Velice napínavá, ale také velice ironická.
- Antonio D’Orrico novinář a literární kritik

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
415
datum vydání
1.01.2018
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Kniha byla rozhodně zpestřením klasických detektivních příběhů. Líbilo se mi, že autor zakomponoval do příběhu i okénka do 19. století na proces s Vincenzem Verzenim, což byl skutečný italský sériový vrah. Příběh je použitím historických faktů o této postavě hodně autentický. Oblíbil jsem si hlavně postavu Marca Besany, která je přes svou nabručenost a hulvátství v konečném důsledku čtenáři tak nějak sympatická

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Blanka Stratílková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moje první seznámení s psaným thrilerem a hned taková pecka. Ze začátku mi trochu vadil čas v jakém je kniha psaná, ale zvykla jsem si. Jména se mi pletla, protože italská a protože jsem knihu kvůli nedostatku času četla po kouskách, ale i to si sedlo. Nejdřív to bylo takové šolíchání, vlastně uvádění do děje, rozkoukávání a přihlížení bezradnosti. V půlce kniha najednou nabrala na obrátkách a už to jelo. Stopa střídala stopu, podezřelý střídal podezřelého. Hlavní postavy byly sympatické a uvěřitelné, skvělá dvojka s velkým potenciálem, ale knížka je jen jedna. Ovšem jaká! Stojí za přečtení. A ponaučení? Ne vždy to je zahradník. A bacha na malá italská městečka, kdo ví, jestli dům za 1€ je dobrý nápad

    Kniha, Host, 2018, 9788075776228

  • 5 z 5 hvězdiček Agáta Skotnicová registrovaný uživatel

    Tato kniha má celkem dost postav, ze začátku se v ní může někdo ztrácet. Ale za mě je to nejlepší kniha tohoto žánru kterou jsem kdy četla. Opravdu doporučuji dát této knize šanci, nezklame.

    Kniha, Host, 2018, 9788075776228

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Trestrová registrovaný uživatel

    Tato kniha od moje první z prostředí Itálie a zároveň co se týká sériových vražd. Už od úplného začátku si mě knížka získala. Zde místo kriminální policie tu vyšetřují novináři. Zajímavá kombinace. Já si novináře občas představuji jako hyeny co otravují lidem život, ale tyto dva mě přesvědčili o opaku, že tomu není úplně vždy. Nebo aspoň v té knižní podobě. Ohledně vraha jsem byla vedle jak ta jedle. Stačí maličkost a člověk danou postavu vytěsní z hlavy a zároveň z příběhu, ale zase je pravda, že až takový šok to pro mě nebyl, když vrah byl znám. A to díky psychologie i několika psycho-thrillerů jako seriálů, co jsem viděla, mě to nešokovalo. Ba naopak. Vše do sebe začala zapadat jako jednotlivé dílky puzzlí. Za mne určitě bude kniha patřit mezi ty nejlepší thrillery. A ráda se ke knize znovu vrátím. Rozhodně 5*. :)

    Kniha, Host, 2018, 9788075776228

  • 2 z 5 hvězdiček Tereza Hošnová registrovaný uživatel

    Prilis mnoho postav. Mela jsem problem se v nich vyznat a ve finale ani nevim, kdo je vlastne vrah a jak na nej prisli

    Kniha, Host, 2018, 9788075776228

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda