Poslední vdova E-kniha

Poslední vdova E-kniha

Součástí série: Will Trent 9. díl z 11

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Záhadné únosy Jedné letní noci je z parkoviště nákupního centra neznámými útočníky unesena doktorka z výzkumného Střediska pro prevenci a kontrolu nemocí. Nikdo neví, co za jejím únosem stojí, a policie stále tápe. Stop po únoscích je zatraceně málo. Zničující exploze O měsíc později jednoho klidného nedělního odpoledne předměstím… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Záhadné únosy

Jedné letní noci je z parkoviště nákupního centra neznámými útočníky unesena doktorka z výzkumného Střediska pro prevenci a kontrolu nemocí. Nikdo neví, co za jejím únosem stojí, a policie stále tápe. Stop po únoscích je zatraceně málo.

Zničující exploze

O měsíc později jednoho klidného nedělního odpoledne předměstím Atlanty otřese ohlušující rána… následovaná během chvíle druhým zničujícím výbuchem. Bombový útok je zacílen na jedno z nejlidnatějších a nejdůležitějších míst v Atlantě – Emoryho univerzitu, kde se nacházejí dvě nemocnice, ústředí FBI a Středisko pro prevenci a kontrolu nemocí.

Nemilosrdný nepřítel

Soudní lékařka Sára Lintonová a Will Trent, zvláštní agent Georgijského úřadu pro vyšetřování, se ocitají uprostřed hrůzy – přímo ve středu spiknutí, které ohrožuje desítky tisíc nevinných životů. Když útočníci unesou Sáru, Will ani na chvíli nezaváhá a tajně se vydává na misi, aby zachránil ženu, kterou miluje, a zabránil největšímu masakru v dějinách lidstva.

Sdílet 0

série
Will Trent 9. díl z 11
Další ze série
7. Démoni
8. Druhá oběť
9. Poslední vdova
10. Mlčící žena
11. Tenkrát v noci
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování FBI
Nakladatel
HarperCollins
jazyk
čeština
Počet stran
480
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora