Mozaika lží E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Co když se člověk, o němž si myslíte, že ho dobře znáte, ukáže být někým, o kom nevíte vůbec nic?   Andrea je přesvědčená, že svou matku Lauru dobře zná. Ví, že celý svůj život strávila v pobřežním městečku Belle Isle, že vždy toužila po klidu a rodinné pohodě a nikdy neskrývala žádná tajemství. Vše se ale změní, když spolu vyrazí do… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Co když se člověk, o němž si myslíte, že ho dobře znáte, ukáže být někým, o kom nevíte vůbec nic?

 

Andrea je přesvědčená, že svou matku Lauru dobře zná. Ví, že celý svůj život strávila v pobřežním městečku Belle Isle, že vždy toužila po klidu a rodinné pohodě a nikdy neskrývala žádná tajemství.

Vše se ale změní, když spolu vyrazí do restaurace a oslava Andreiných narozenin se zvrtne v horor. Při nečekané střelbě většina hostů propadne panice, ale Laura zachová klid – nejenže dceru chrání, ale bez zaváhání útočníka zabije. Andrea najednou vidí matku z jiné stránky – je to skutečně ta žena, která jí před spaním četla pohádky? Jakou minulost před ní tají?

Laura se však zatvrdila a nemluví s nikým – ani s policií, ani se svou dcerou. Andree tedy nezbývá nic jiného než pátrat po stopách matčiny minulosti sama. Chce znát pravdu, ale netuší, na jak těžkou a riskantní cestu se vydává…     Dokud ale neodhalí matčino tajemství a neposkládá si střípky jejích lží do mozaiky, neexistuje pro ně žádná budoucnost.

 

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
jazyk
čeština
Počet stran
480
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Lenka Vajsová registrovaný uživatel

    Kniha mě zklamala, od této autorky jsem četla všechno, a Mozaika lží se vymyká autorčinu vysokému standardu. Chvílemi jsem měla pocit, jako bych v pulce začala číst úplně jinou knihu. Překombinované, popis dvou různých realit, no, za mě nic moc.

    E-kniha, HarperCollins, 2018,

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Knihu jsem dostala k Vánocům od svojí mámy. Nebylo to nejhorší, ale nic převratného také ne. Nějak mě to moc nezaujalo.

    Kniha, HarperCollins, 2018, 9788327615381

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora