Spát v moři hvězd - Kniha I. E-kniha

Spát v moři hvězd - Kniha I. E-kniha

Součástí série: Spát v moři hvězd 1. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Měl to být rutinní průzkum neobydlené planety. Ale když pod povrchem neznámého světa narazí xenobioložka Kira Navárezová na pozůstatek mimozemské stavby, změní to navždy nejen ji, ale i chod lidských dějin. Hrůzy i zázraky prvního setkání s novým druhem, monumentální bitvy o osud lidstva a nejvzdálenější kouty galaxie – to je budoucnost,… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Měl to být rutinní průzkum neobydlené planety. Ale když pod povrchem neznámého světa narazí xenobioložka Kira Navárezová na pozůstatek mimozemské stavby, změní to navždy nejen ji, ale i chod lidských dějin. Hrůzy i zázraky prvního setkání s novým druhem, monumentální bitvy o osud lidstva a nejvzdálenější kouty galaxie – to je budoucnost, která Kiru čeká, když se rozhodne odhalit pravdu o tajemné mimozemské civilizaci.

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
560
datum vydání
1.01.2020
  • Tomáš Lesk Tomáš Lesk

    Jeden z nejočekávanějších titulů roku 2020 rozhodně nezklamal. Po klasické fantasy plné draků, trpaslíků a elfů se Christopher Paolini vydává na pole klasické sci-fi. Jeho nové knize se nedá upřít vskutku impozantní znalost tematiky (z všelikých popisovaných technologií a procesů – ať už jde o pohony lodí, zbraně, mimozemskou civilizaci a její historii a mytologii či jakékoli jiné technologie, jde jednomu až hlava kolem) a značná popisnost. Díky tomu působí popisované reálie uvěřitelněji, což je velké plus.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 43 hodnocení čtenářů

30× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Štěpánka Šimůnková registrovaný uživatel

    Po tom, co jsem jako malá přečetla tetralogii Odkazu dračích jezdců více méně jedním dechem, jsem po nové knize od Christophera Paolini sáhla bez váhání. A nezklamal. Fantasy nebo sci-fi, Paolini to prostě umí. Kniha mě zaujala stejně jako Odkaz a nebyla jsem schopna se odtrhnout.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025349359

  • 5 z 5 hvězdiček PChmel registrovaný uživatel

    Jako malá jsem horlivě četla od Paoliniho všechny díly Eragona, a proto jsem po této knize sáhla hned s nadšením a plnou zvědavostí. I přesto, že nejsem fanoušek scifi, se mi kniha hrozně líbila, byla velmi čtivá od první stránky, neměla jsem problém se začíst ani u příběhu vydržet, naopak jsem si to musela dávkovat, jinak bych knihu přečetla za pár dnů. Neskutečně detailní popisy nejen technického rázu, nechápu, kde takový rozhled autor bere. No prostě méně než 5 hvězdiček si kniha nezaslouží, dlouho jsem nic takhle skvělého nečetla.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025349359

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína Šimáčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Upřímně za mě je tato knížka skvělá když přišla a přečetla jsem si že je to román tak jsem se trochu vylekala co si budem. Kniha se četla opravdu jedním dechem. Líbilo se mi že to nebylo jenom o tom vesmíru ale že se tam snažil autor zakomponovat trochu toho sci-fi a dobrodružství. Opravdu povedená kniha a doporučuji všem který baví sci-fi a fantasy, dobrodružství a zajímá něco jiného než typická sluneční soustava obecně celý Vesmír. :)

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025349359

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Šarvaic registrovaný uživatel

    Na tuto knihu jsem se těšil nějaký čas než jsem ji mohl přečíst. Naštěstí jsem získal oba svazky najednou takže jsem mohl nahlížet do slovníčku a dodatků v druhém svazku této knihy. Moc nechápu rozdělení na dvě knihy když to původně byla kniha jedna bez toho, aby dodatky byly i v prvním svazku. Nevadí, příběh je propracovaný, systém osídlených soustav lidmi dává smysl a když se díky hlavní hrdince Kiře, která na průzkumné výpravě objeví emzácké rozvaliny a svým chováním upozorní jiné emzáky, že lidstvo vylezlo z kolébky a roztahuje se u dalších sluncí, začne to mít spád. Romantický úvod této scifarny berte jako fajnový seznámení s prostředím. Překlad se povedl, četbu jsem si náramně užil a jako fandu klasického vesmírného sci-fi mě plně ta porce stran uspokojila. Doporučuji.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025349359

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina Žáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Trochu zklamání, čekala jsem spíše něco na způsob Eragona, ale pro ty, kteří milují klasické sci-fi určitě zajímavé..

    E-kniha, Fragment, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Sci-fi které vás upoutá od začátku až do konce. Už se těším na Knihu II.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025349359

  • 5 z 5 hvězdiček Vladimír Bureš registrovaný uživatel

    Knížka je zajímavá od začátku do konce a nemohl jsem od ní odtrhnout oči, za dva dny jsem zhltnul.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025349359

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha hezká, ale zbytečně rozvláčná.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025349359

  • 5 z 5 hvězdiček Vítězslav registrovaný uživatel

    Tož, je opravdu dobré, že přes počáteční nedůvěru jsem četl opravdu jedním dechem. Moc se mi líbilo postupné přijímání nové skutečnosti, až po splynutí. Taky hrdinka není žádný superman.

    Kniha, Fragment, 2020, 9788025349359

  • 5 z 5 hvězdiček Marie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se ze začátku četla obtížněji, než jsem zvyklá. Ovšem brzy získá spád a stránky letí jedna za druhou. V některých velmi častých případech se nedá úplně odložit.

    E-kniha, Fragment, 2020,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora