Síla psa E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dva bratři. Jedna žena. Westernový román z amerického severozápadu.Phil a George jsou bratři a zároveň obchodní partneři, jsou totiž spolumajitelé největšího ranče v montanském údolí. Phil je chytrý, George těžkopádný. Phil je vysoký, má ostře řezané rysy, George je podsaditý a zamlklý. Phil je vynikající šachista, vášnivý čtenář, výmluvný… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dva bratři. Jedna žena. Westernový román z amerického severozápadu.
Phil a George jsou bratři a zároveň obchodní partneři, jsou totiž spolumajitelé největšího ranče v montanském údolí. Phil je chytrý, George těžkopádný. Phil je vysoký, má ostře řezané rysy, George je podsaditý a zamlklý. Phil je vynikající šachista, vášnivý čtenář, výmluvný vypravěč; George se učí pomalu a věnuje se vedení ranče a obchodu.
Krutý sadista Phil pohrdá z hloubi duše slabostí, George má naopak jemnou a láskyplnou duši. Od nejútlejšího dětství spí bratři ve stejném pokoji, a tak to trvá už téměř čtyřicet let. Když se George nečekaně ožení s mladou vdovou a přivede si ji na ranč, rozpoutá Phil nesmiřitelný boj, jen aby bratrovu novomanželku zničil. Nepočítá však s jejím nepravděpodobným ochráncem.
Od prvního až naturalistického odstavce až po šokující zvrat na konci knihy vás bude Síla psa udržovat v napětí.
Román je doplněm doslovem Annie Proulx, autorky Zkrocené hory.

Stejnojmenný film s Benedictem Cumberbatchem a Kirsten Dunst v hlavních rolích bude mít na Netflixu premiéru v prosinci. Na festivalu v Benátkách získala režisérka filmu Jane Campion Stříbrného lva za nejlepší režii.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Světová beletrie
Témata
netflix
Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
335
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jaroslava Klímová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásná kniha. Popis přírody neuvěřitelný. Postavy nepředvídatelné a závěr překvapivý. Určitě se ke knize v budoucnu vrátím, další poklad do knihovny. Za mě doporučuji.

    Kniha, Jota, 2021, 9788075658920

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 228 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora