Smrtící vzdělání E-kniha

Smrtící vzdělání E-kniha

Součástí série: Scholomance 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Škola magie jako žádná jiná  Do téhle čarodějné střední byste chodit nechtěli: místo profesorů zde drsnými metodami vyučuje sama škola a na každém kroku číhá zlý tvor, takže jediná vteřina nepozornosti vás může stát život.  A tam se ti dva potkají: Galadriel, dcera velké duchovní léčitelky, kterou však škola systematicky… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Škola magie jako žádná jiná 

Do téhle čarodějné střední byste chodit nechtěli: místo profesorů zde drsnými metodami vyučuje sama škola a na každém kroku číhá zlý tvor, takže jediná vteřina nepozornosti vás může stát život. 

A tam se ti dva potkají: Galadriel, dcera velké duchovní léčitelky, kterou však škola systematicky připravuje na dráhu nejděsivější černé čarodějky světa, jak to prorokovala její prababička, a Orion, syn jedné z nejvlivnějších kouzelnických rodin, školní hrdina a ochránce slabých. Jenže ona se ze všech sil snaží, aby se proroctví nenaplnilo, a on jí ani trochu nevěří. 

Dokážou ti dva změnit dávné řády školy — nebo aspoň vlastní život? 

–––

Noviková brilantně převrací očekávání ohledně čarodějných škol, předurčených hrdinů i rodinných dědictví. Nádherná kniha o příšerách a obludnostech, překypující akcí, nápaditostí a vtipem.
— Holly Blacková, autorka bestsellerové série Krutý princ 

Vtipné a divoké! Vezměte libovolnou fiktivní kouzelnickou školu, udělejte ji co nejnebezpečnější a zalidněte ji partou drzých teenagerů; výsledkem je neskutečná zábava
— N. K. Jemisinová, autorka oceňované trilogie Zlomená země 

Kouzlo a tajemství tohoto mrazivě krásného románu zaujme jak fanoušky young adult, tak i dospělé, kteří si oblíbili knihy J. K. Rowlingové o Harrym Potterovi
— Library Journal 

Román Smrtící vzdělání upevňuje pozici Naomi Novikové jako jedné z nejlepších a nejvšestrannějších spisovatelek fantasy naší doby.
— BookPage 

Sdílet 0

série
Scholomance 1. díl z 3
Další ze série
1. Smrtící vzdělání
2. Poslední absolvent
3. Zlaté enklávy
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Témata
hollywood
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
351
datum vydání
1.01.2021
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Noviková vytvořila úžasný a fungující magický systém, který dává smysl a zároveň nemá tak docela hranice, a za ten si zaslouží velkou jedničku s hvězdičkou. Nemám co jiného říct, než že knihu mohu s čistým srdcem vřele doporučit každému milovníkovi fantasy literatury, i těm, kteří dodnes sní o studiu v Bradavicích (i když po téhle knize vás ta touha po magické škole možná přejde).

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 25 hodnocení čtenářů

17× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvěle namluvená audiokniha. Napínavý a poutavý příběh!

    Audiokniha (mp3), OneHotBook , 2023,

  • 2 z 5 hvězdiček Jáňa registrovaný uživatel

    Tuhle knihu jsem četla asi před rokem a prostě wow. Rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších knih. Zachvilku bude i druhý díl a já se nemůžu dočkat.

    Kniha, Host, 2021, 9788027507481

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora