Smrtící vzdělání Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Smrtící vzdělání Audiokniha (mp3)

Součástí série: Scholomance 1. díl z 3

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Je to střední škola jako každá jiná. Akorát se tu vyučuje magie a občas jde o kejhák… Být dcerou známé čarodějky je v potměšilé loterii osudu výhra pouze zdánlivá. Galadriel Higginsová by totiž mnohem radši patřila mezi běžné šedé myšky. Proroctví praví, že se stane nejmocnější temnou čarodějkou a ničitelkou světa v jednom, což valnou většinu… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je to střední škola jako každá jiná. Akorát se tu vyučuje magie a občas jde o kejhák… Být dcerou známé čarodějky je v potměšilé loterii osudu výhra pouze zdánlivá. Galadriel Higginsová by totiž mnohem radši patřila mezi běžné šedé myšky. Proroctví praví, že se stane nejmocnější temnou čarodějkou a ničitelkou světa v jednom, což valnou většinu jejích spolužáků z kouzelnické školy vcelku přirozeně odrazuje. Nikoho nezajímá, že se sama ze všech sil snaží předurčení zlomit, jenže ani mimořádná píle a snaha najít spřízněné duše není dívce nic platná. Osamělost si už začala vybírat daň a dělá z ní snadný terč pro záludné tvory, jimiž se tento specializovaný ústav hemží. Podlé čáry, hladoví malové i další lidožravé obludy tu číhají na každém kroku. A navíc pozor na všeobecně oblíbeného dobroděje Oriona Lakea, studenta ze zazobané rodiny a ochránce slabých a nevinných! Už dvakrát Galadriel zachránil před nejhorším. Co může mít za lubem? Fantastický příběh o síle přátelství v učebnách netradičního vzdělávacího institutu otevírá autorčinu úspěšnou trilogii Scholomancie. Film podle její předlohy natáčejí hollywoodská studia Universal Pictures. „Noviková brilantně převrací očekávání ohledně čarodějných škol, předurčených hrdinů i rodinných dědictví. Nádherná kniha o příšerách a obludnostech, překypující akcí, nápaditostí a vtipem." – Holly Blacková, autorka bestsellerové série Krutý princ. „Neuvěřitelná jízda! Vezměte školu magie, přilejte do ní nebezpečí v míře, jakou si jenom lze představit, ve všem nechte škvařit kupu puberťáků a výsledkem bude neředěně střelená zábava.“ – N. J. Jemisin, autorka bestselleru Páté roční období. „S dokonalou nenuceností Noviková vytvořila hrdinku dnešní doby: postavu nadanou tolika valéry mladistvých pochyb, že zaručeně přežije v srdcích i myslích několika dalších nastupujících generací.“ – The Guardian. „Autorčin lehounce rozmarný styl špikovaný černým humorem zajistí, že knihu zhltnete na posezení.“ – Locus Magazine. „Excelentně zvládnuté vykreslení prostředí i postav. Zatoužíte je poznat do posledního ždibíčku charakteru.“ – Grim Dark Magazine.

Sdílet 0

série
Scholomance 1. díl z 3
Další ze série
1. Smrtící vzdělání
2. Poslední absolvent
3. Zlaté enklávy
kategorie
Audioknihy » Young Adult
Témata
hollywood
Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
16.11.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:23:23
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Noviková vytvořila úžasný a fungující magický systém, který dává smysl a zároveň nemá tak docela hranice, a za ten si zaslouží velkou jedničku s hvězdičkou. Nemám co jiného říct, než že knihu mohu s čistým srdcem vřele doporučit každému milovníkovi fantasy literatury, i těm, kteří dodnes sní o studiu v Bradavicích (i když po téhle knize vás ta touha po magické škole možná přejde).

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 26 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvěle namluvená audiokniha. Napínavý a poutavý příběh!

    Audiokniha (mp3), OneHotBook , 2023,

  • 2 z 5 hvězdiček Jáňa registrovaný uživatel

    Tuhle knihu jsem četla asi před rokem a prostě wow. Rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších knih. Zachvilku bude i druhý díl a já se nemůžu dočkat.

    Kniha, Host, 2021, 9788027507481

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora