Psi ve válce E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Milovníci psů tvrdí, že pes je nejlepší přítel člověka. Také často slýcháme, že jaký pán, takový pes. V armádě však koluje ještě jedno pořekadlo: Jeden pes má hodnotu deseti vojáků. Aby zjistila, proč tomu tak je, rozhodla se Lisa Rogak prozkoumat všechny aspekty výcviku psích specialistů a jejich následné nasazení v bojových zónách. Kniha Psi ve… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Milovníci psů tvrdí, že pes je nejlepší přítel člověka. Také často slýcháme, že jaký pán, takový pes. V armádě však koluje ještě jedno pořekadlo: Jeden pes má hodnotu deseti vojáků.

Aby zjistila, proč tomu tak je, rozhodla se Lisa Rogak prozkoumat všechny aspekty výcviku psích specialistů a jejich následné nasazení v bojových zónách. Kniha Psi ve válce mapuje působení psů v armádních jednotkách od první světové války až po současnost, kdy byl dopaden Usáma bin Ládin. Dozvíte se v ní, kteří psi splňují armádní požadavky, jak probíhá jejich výcvik, kdy a za jakých podmínek jsou nasazeni do misí, jaké zdravotní potíže je mohou postihnout a co se děje s psími veterány poté, co odejdou „do důchodu“. Cali, Nemo, Rex, Cairo a další, to jsou jména armádních psů, kteří zachránili život svým psovodům, vojákům v jednotce, pomohli zneškodnit nepřítele nebo odhalit nastraženou minu.

Když to situace vyžaduje, díky novým technologiím jsou vybaveni padákem, neprůstřelnou vestou, radiovým přijímačem nebo speciálními brýlemi. Jejich základní výbavou však stále zůstávají vytříbené smysly, tvrdý výcvik a neutuchající touha pracovat, a za to si je kolegové cení nejvíce.

Sdílet 0

Nakladatel
PRÁH
jazyk
čeština
Počet stran
200
datum vydání
1.01.0000

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Plná informací a i přesto se četla moc dobře, není složitá, pokud vás zajímá válka nebo práce psů, tak doporučuji. I mě jako pejskarce se kniha moc líbila a cítím se i o něco chytřejší.

    Kniha, PRÁH, 2012, 9788072523856

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda