Recept na pana Dokonalého

Autor Anni Rose

E-kniha

Recept na pana Dokonalého E-kniha

Autor Anni Rose

Součástí série: Recepty pro život 2. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Jak poznáte, jestli jste našla pana Dokonalého, nebo pana Dokonale Nemožného?Jess Willerseyová si uvědomovala, že to s Martinem není ideální, ale přesto pro ni byl šok, když ji opustil. Je odsouzená k životu jako single, kde jí jedinou společnost dělá kocour, nebo je srážka s pohledným cizincem na poněkud zvláštní svatbě znamením obratu?Jessiny… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak poznáte, jestli jste našla pana Dokonalého, nebo pana Dokonale Nemožného?

Jess Willerseyová si uvědomovala, že to s Martinem není ideální, ale přesto pro ni byl šok, když ji opustil. Je odsouzená k životu jako single, kde jí jedinou společnost dělá kocour, nebo je srážka s pohledným cizincem na poněkud zvláštní svatbě znamením obratu?

Jessiny nejlepší kamarádky a kolegyně také zrovna procházejí osobními katastrofami – od šokujícího rodinného odhalení až po drama spojené s on-line seznamkou.

Navíc to vypadá, že onen cizinec nezůstane cizincem. A když se pak navíc objeví v kanceláři Jessina přítele s další šokující zprávou, jak dlouho zůstane v Jessiných očích „panem Dokonalým“?

Druhá kniha ze série Recepty pro život přináší další příběh plný životních strastí, humoru, lásky, a hlavně radosti, které nikdy není dost.

Sdílet 0

série
Recepty pro život 2. díl z 2
Další ze série
Láska, sranda, vaření
1. Recept na toho pravého
2. Recept na pana Dokonalého
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
kamarádky
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
406
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček MichaelaKoc Uživatel aplikace KDčko

    Je to mé první setkání s autorkou. Okouzlila mě obálka s kočkou a anotace, proto byla volba jasná. Nenechte se zmást a nečekejte žádnou knihu o vaření apod., název odkazuje na hledání toho pravého. Podle anotace jsem čekala příběh účetní Jess a poradce Neila, ale je to trochu jinak … Máme zde firmu, ve které pracují 3 účetní - Jess, Sara a Maggie, jsou to kamarádky, i když se každá nachází v jiné životní etapě. Jedna řeší rozchod s partnerem po 12ti letech, další bezúčelně randění a třetí smrt blízkého člověka. Všechny 3 příběhy byly zajímavé, bavily mě a rozhodně měly potenciál pro 3 různé knihy, ale autorka se rozhodla takto. To je trochu škoda, protože takto toho máme nakonec moc na málo stránkách. Vše je ale krásně propojené a příběh začíná v okamžiku, kdy se majitel firmy, kde všechny 3 ženy pracují, rozhodne svou firmu prodat neznámému zájemci. Mě nejvíce bavil příběh Jess, proto mě mrzelo, že o ní nebyla celá kniha. Například to, co následovalo po jejim prvním profi focení svatby, jsem rozhodně nečekala a bylo to doopravdy napínavé, i vše okolo jejího osobního života, proto vím, že by utáhla celou knihu. Sara byla silná žena a toho pana Pravého si zasloužila. Moc se mi líbilo, co udělala pro Maggie. Maggie měla náročný život a vůbec jsem nečekala, že i pro ni si autorka připravila vlastní příběh v příběhu. Události v knize byly moc rychlé a je to škoda. Jednu věc musím vytknout a zajímalo by mě, zda to byla chyba překladu nebo autorky záměr. Chvílemi se čtenář ztrácí v ději, protože zde máme hned 4 osoby, které vyprávějí ze své perspektivy - Jess, Saru, Maggie a Neila -, a autorka to nijak nerozlišuje, skáče z osoby na osobu, ze situace na situace, ze dne na den a není v tom vůbec žádný systém.

    Kniha, Red, 2024, 9788027710522

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Davidová registrovaný uživatel

    Romantická komedie. Myslím, že pro čtenářky Jo Watson, jak dělaná. Hlavní hrdinka si neprochází nejlepším obdobím svého života a zkouší různé soutěže, nic moc jí v životě nevychází až do chvíle, kdy se seznámí se svým sousedem. Musím říct, že hlavní postavy mě bavily, jak Ruby, tak Adam. Co mě však trošku vadilo, byla postava Emily a Daniela. Vím, že je autorka popsala, dle jejich psychické stránky opravdu dobře, ale mě neskutečně lezly krkem. Taky bych řekla, že se děj až zbytečně natahoval, kniha mohla být i kratší. Každopádně, kniha byla příjemným zážitkem na dva večery a přemýšlím nad další. A jak jsem zmiňovala, pro fanynky Jo Watson opravdu doporučuji.

    Kniha, Red, 2024, 9788027710522

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora