Dvakrát do stejné řeky E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Dojíždíš do práce přívozem a jsi na to dost hrdý. Už žádné dopravní zácpy ani uvíznutí v metru v tunelech (máš klaustrofobii). Teď máš dechberoucí výhled na Temži, čerstvý vzduch,… Prostě zlepšení životního stylu. Na palubě sis si našel nové přátele – v čele s mladým hedonistickým sousedem Kitem – a nedávno jsi s touhle partou, „vodními krysami“,… Přejít na celý popis

Bobří bráchové! Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dojíždíš do práce přívozem a jsi na to dost hrdý. Už žádné dopravní zácpy ani uvíznutí v metru v tunelech (máš klaustrofobii). Teď máš dechberoucí výhled na Temži, čerstvý vzduch,… Prostě zlepšení životního stylu. Na palubě sis si našel nové přátele – v čele s mladým hedonistickým sousedem Kitem – a nedávno jsi s touhle partou, „vodními krysami“, byl na vánočním pivu.

Ale první den po Vánocích Kit na ranní lodi není. Panorama na řece se nezměnilo, ale něco je špatně. Když vystoupíš z lodi, čeká na tebe policie. Kitova žena Melia nahlásila jeho zmizení a nějaký další cestující byl svědkem toho, jak jste se na poslední lodi cestou z hospody domů pohádali. Policie tvrdí, že jsi měl motiv se do něj pustit. A zabít ho.

Protestuješ. Jste s Kitem přátelé – ať se zeptají Melie, ta se za tebe zaručí. A kdo přesně je ten druhý cestující, který na tebe ukazuje prstem? Co ví o tvém soukromém životě? Ne, ať už se té noci stala jakákoli nehoda, jsi nevinný, naprosto nevinný.

Nebo ne?

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
358
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček MichaelaKoc Uživatel aplikace KDčko

    Po delší době jsem ty mé romantiky a romantasy proložila také nějakým jiným žánrem a sáhla jsem po tomto psychologickém thrilleru/románu. Rozhodně hodnotím lehce nadprůměrně, protože kniha byla plná zvratů a překvapení a konec byl nepředvídatelný. Nečekejte úplně napětí a velké přemýšlení nad pachatelem, kniha směřuje více na psychologii postav a na finální motiv a cíle. Máme zde 4 hlavní postavy (Jamie, Clare, Kit a Melia), kteří se spřátelí i přes jejich menší věkový rozdíl. Dva páry, které žijí odlišnými životy. Od začátku hraje hlavní roli finanční situace obou párů. Jamie a Clare žijí z peněz, které má Clare od své rodiny. Kit a Melia žijí na dluh a nejsou se svým životem spokojeni. Fascinovala mě otevřenost, s jakou se autorka do této problematiky pustila, protože nejednou uhodila hřebíček na hlavičku. Jamie a Kit spolu jezdí přívozem po Temži do práce, je to jejich každodenní rituál. Ale jednou Kit nenastoupí a na Jamieho čekají policisté, protože je hlavní podezřelý z Kitova zmizení. Jak se to mohlo stát? Co se stalo? Z konce jsem byla hodně překvapená, protože takto většinou thrillery nekončí, ale nebyl to vůbec špatný konec. Máme zde románek, sociální fobii, divoké finance, zmizení a vraždu. Kdo je pachatelem a kdo je naopak obětí?

    Kniha, Vendeta, 2024, 9788027714605

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora