Denis

Autor Hana Repová

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

219 Kč s DPH
Běžně 279 Kč Nápověda Jsme transparentní

Občas musíme všechny opustit, abychom našli sami sebe.Denisovy sourozence by asi nic nepřekvapilo víc než jeho náhlé prohlášení, že se musí ženit. Nikdo z nich totiž neměl ani ponětí, že se vůbec s někým vídal.Plán, který jim teď Denis předkládá, je ale naprosto šokuje. Přestože jsou Sebastian, Tina i Lilly proti, rozhodne se Denis vsadit všechno… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Občas musíme všechny opustit, abychom našli sami sebe.

Denisovy sourozence by asi nic nepřekvapilo víc než jeho náhlé prohlášení, že se musí ženit. Nikdo z nich totiž neměl ani ponětí, že se vůbec s někým vídal.

Plán, který jim teď Denis předkládá, je ale naprosto šokuje. Přestože jsou Sebastian, Tina i Lilly proti, rozhodne se Denis vsadit všechno na jedinou kartu. Je totiž neochvějně přesvědčený, že jeho plán musí vyjít.

Nedlouho poté ovšem zjistí, že některá životní rozhodnutí jsou těžší, než očekával, a je tudíž jen na něm, jak se s důsledky svého počínání vypořádá.

Třetí díl úspěšné společenské série Soukromé problémy od slovenské autorky bestsellerů přináší náhled do života a přemýšlení dalšího z oblíbených sourozenců.

Sdílet 0

série
Soukromé problémy 3. díl z 3
Další ze série
1. Tina
2. Lilly
3. Denis
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Nouzová registrovaný uživatel

    Tuhle sérii miluji! Je tak uvěřitelná, z běžného života. Proto pro mě byl další díl jasnou volbou. Přišel mi trochu slabší, než předchozí dva, hlavně díky tomu, že jsem měla pocit, že není plně využit prostor pro grázla Denise. Ale i tak je to velmi dobrá kniha a těším se na závěr série! :)

    Kniha, Red, 2024, 9788027723041

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora